HMD Global utökar sortimentet med den nya Nokia Snapdragon 480-smarttelefonen

0 Shares

Nokia_Quicksilver_Jh41u.jpg

Den finska tillverkaren HMD Global förbereder en relativt prisvärd smartphone under varumärket Nokia, designad för att fungera i femte generationens mobilnät. Häromdagen “tändes” den framtida 5G-smarttelefonen i databasen för Geekbench-testpaketet.

Enheten, med kodnamnet HMD Global Quicksilver, har testats i ett populärt riktmärke. Geekbench-information säger att enheten körs på Android 11-operativsystemet, och mängden “RAM” är 6 GB. När det gäller CPU: n har tillverkaren använt en billig SoC Qualcomm Snapdragon 480 med 5G-stöd, som nyligen tillkännagavs.

Nokia_Quicksilver_Jhu.jpg

I Geekbench-enkärntestet fick Quicksilver-enheten 468 poäng, i multikärnstestet fick Nokia-smarttelefonen 1457 poäng. Riktmärket gav ingen annan information.

Vi kan bara gissa under vilket namn den här smarttelefonen kommer in på den kommersiella marknaden. Det är möjligt att Nokia 6.3 / 6.4 / 6.5 är gömd bakom Quicksilver-chifferet. För närvarande har konsumenten två smartphones byggda på Qualcomm Snapdragon 480 5G mobilplattform: Vivo Y31s och OPPO A93 5G.

Källa: Gizmochina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares