Honor 7X, all information, funktioner och pris

0 Shares

Honor vet mycket väl att Honor 9 inte har lyckats slut på grund av den höga konkurrensen som finns i år. Trots det är det fortfarande ett riktmärke i mellannivån och mellanklassen. Och de vill fortsätta vara det, det är därför Honor 7XEfter framgångarna med Honor 5X och 6X kommer en enhet som kan behålla det goda namnet Honor.

Honor 7X funktioner och specifikationer

Efter att ha observerat det påminner det oss om flera tidigare Huawei -enheter, vilket innebär att det trots att det inte är innovativt inte missnöjer ögat heller. De Honor 7X Den består av en aluminiumkropp med något böjda sidor, vilket förbättrar greppet på enheten. För älskare av reducerade skärmramar måste det också sägas att denna smartphone uppfyller din smak

De Honor 7X den har en skärm som kan locka alla ögon. En av anledningarna är ramarna vi pratade om tidigare. Ha en IPS LCD -panel med en storlek på 5,93 tum, med en Full HD -upplösning. Hur kan det vara annars, Honor 7X lägger till hela skärmen och gör det till en ganska visuellt tilltalande enhet.

Det är tur på insidan av smarttelefonen som följer en konfiguration som redan setts i Huawei och Honor men dess integration betyder inte att det är en dålig konfiguration. När det gäller processorn har vi en känd Kirin 659 av åtta kärnor. Men han kommer inte ensam eftersom de följer med honom 4 GB av Bagge tillsammans till 32, 64 eller 128 GB av intern lagring.

Nu kommer vi att analysera en av de viktigaste funktionerna i en mobil, till exempel kameran. Ära fortsätter i det framgångsrika valet av dubbelkamera. I det här fallet har vi en dubbel sensor på baksidan av 16 + 2 megapixlar. Som vi har sett tidigare kommer Honor dubbelsensor att förbättra kvaliteten på det slutliga fotot. Å andra sidan framdelen den integrerar bara en främre kamera 8 megapixlar.

Efter att ha granskat detta kan vi inte glömma andra mycket viktiga funktioner och funktioner. Bland dem hittar vi fingeravtrycksläsaren på baksidan, NFC, Dual SIM -kortplats. Och för att avsluta din analys, det finns två stora egenskaper. dess batteri av 3340 mAh och integrationen av Android 7.1 Nougat med anpassningsskikt EMUI 5.1.

Pris och tillgänglighet

Efter att ha blivit kär i Honor 7X Det är dags att veta när vi kan köpa det. På den kinesiska marknaden kommer 17 oktober. Som med de flesta Honor -telefoner måste du vänta med att se den nå resten av länderna.

När det gäller priset har vi inte för mycket information. Baspriset är känt för att vara 200 dollar, Till förändringen 168 euro, för versionen av 32 GB lagring. I resten av versionerna är priset okänt så vi får vänta på ytterligare information. Som vi alltid gör i Android perfekt, när vi vet dess pris kommer vi att uppdatera artikeln.

0 Shares