Honor har publicerat officiella bilder av flaggskeppet Honor 50 Pro

0 Shares

Honor 50 Pro

I väntan på tillkännagivandet av den nya serien smartphones Honor 50 har Honor-varumärket publicerat officiella återgivningar av familjens äldre representant. Vi pratar om Honor 50 Pro-modellen.

Bilder bekräftar tidigare läckor. Smarttelefonen kommer att få en flermodulskamera med originaldesign. Kammarelementen är placerade i två cirkulära områden, som i sin tur är inneslutna i ett stort oval block. Att döma av bilderna kommer det att finnas fyra sensorer i kameran.

Honor 50 Pro

En av de runda blocken rymmer huvudsensorn med en upplösning på 108 MP. Den andra modulen innehåller ytterligare tre sensorer och en blixt. Kom ihåg att igår publicerades exempel på foton som tagits med Honor 50 Pro-kameran på webben.

Honor 50 Pro

Enligt preliminära data kommer Honor 50 Pro att vara utrustad med en högkvalitativ 120-Hz AMOLED-skärm och flaggskepp Snapdragon 888-processor. Dessutom sägs det om närvaron av ett batteri med stöd för höghastighetsladdning med en kapacitet på 100 watt.

Presentationen av Smartphone Honor 50 Pro kommer att äga rum den 16 juni. Händelsen förväntas också tillkännage Honor 50 med Snapdragon 778G-chip och Honor 50 SE-modellen.

Källa: gizmochina.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares