Honor Hunter V700: Spelboken lyser med NVidia Ray-Tracing

0 Shares

honor hunter v700 ray-traced gaming notebook RTX 2060

Det har gått drygt en vecka sedan presentationen av den nya och första spelboken av Ära, L ‘Hunter V700. Det är ett utmärkt koncentrat av specifikationer som passar de mest krävande spelarna. Men ofta, grafik spel är det som intresserar spelare mest och därför har varumärket visat den bärbara datorns potential med Ray-Tracing från NVidia RTX 2060 grafikkort.

Honor Hunter V700: Ray-Tracing av RTX 2060 erbjuder detaljerad kvalitet att skrika

honor hunter v700 ray-tracing gaming notebook RTX 2060 2

Ta en titt på vad som postats av Ära på hans profil Weibo, låt oss seHunter V700 i aktion med spelet, kommer ut i Kina snart för PC, med en jämförelse i scener där Ray-Tracing Nvidia RTX och andra där den är aktiverad, visar en verkligt imponerande detaljnivå, vilket ger upphov till grafikkortet RTX 2060 att visa all sin kraft. Emblematisk är detaljen i smaragden som visas i videon, men också motivet från vattnet och bakgrunden, statyerna och nattscener som utan Ray-Tracing skulle vara mer blandad.

Kort sagt verkar det från detta spelanteckningsbok Honor Hunter V700 vi måste förvänta oss utmärkta saker, även om priset fortfarande indikerar att det är en terminal på en viss nivå, om än till en lägre kostnad än konkurrenter som redan är mer integrerade i sektorn. Vi måste bara hoppas att det också kommer till väst.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter Föregående artikelLenovo ThinkBook 14/15: här är nyheterna om versionerna med Ryzen-processorerNästa artikelHur viktigt är ljud i en smartphone? DxOMark försöker svara

0 Shares