Honor överraskar Xiaomi och Apple och är den tredje största tillverkaren i Kina

0 Shares

hedra tredje varumärket smartphone -försäljning Kina sommaren 2021

När du har tydliga idéer om hur du vill bygga (eller bygga om) din marknad når du till och med långsamt de önskade resultaten. Och det var vad han gjorde Ära under de senaste månaderna, kommer att ta en mycket viktig bit av marknaden i Kina, bli det tredje varumärket i landet för försäljning, överträffar även Xiaomi och Apple.

Ära: återgången till utbudet är nyckeln till försäljningssuccé

hedra tredje varumärket smartphone -försäljning Kina sommaren 2021 2

För att rapportera förändringen av takten var institutionen, som visade hur Honor lyckades skaka av en skrymmande på några månader 3% marknadsandelar och för att komma tillbaka på toppen genom att först köra om Huawei och sedan bli den tredje tillverkaren. Detta är också tack vare den problemfria avkastningen för leveranser av komponenter, som hade skadat den under den första perioden (även om vi talar om en Ban-risk).

Ära föregås för närvarande endast av jättarna OPPO och vivo, nu respektive första och andra varumärke i Kina, men framför allt ligger det före en jätte som Xiaomi som i sin tur föregår Apple. Vändpunkten var verkligen försäljningen av smartphones Honor 50, men också serien Spela 5 och den nya serien X20, utan att glömma toppserien Magi 3, som har gett en ny ton till high-end av varumärket.

Sammanfattningsvis, Ära det verkar redo att se framåt utan rädsla för utmanande märken som nu är integrerade bokstavligen överallt och alltid väntar på att dess produkter ska vara stabila även i den globala fantasin.

DrömFöregående artikelAll kraft du behöver, på ditt skrivbord … med Xiaomi 80W trådlös bas!

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares