Honor släpper smartphones som tävlar med iPhone

0 Shares

Ärade 50

Zhao Ming, som är chef för det oberoende företaget Honor, gjorde ett mycket djärvt uttalande. Han uttryckte förtroende för att varumärket kommer att ta en ledande position på smarttelefonmarknaden. Dessutom lovade han att smartphones under varumärket Honor kommer att konkurrera med den berömda iPhone.

Den 16 juni introducerade tillverkaren Honor 50-serien av smartphones, som innehåller tre modeller: Honor 50, Honor 50 Pro och Honor 50 SE. Alla enheter fick skärmpaneler av hög kvalitet med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och avancerade kameror med en 108 MP huvudmodul. Honor 50 SE är baserad på MediaTek Dimensity 900 5G-chipset, medan resten har en Qualcomm Snapdragon 778G 5G SoC.

Ärade 50

En kommentar till lanseringen av Honor 50-linjen noterade en toppvarumärkeschef att Honor avser att konkurrera med Apple i kategorin lyxsmartphones. Zhao Ming sa också att det framtida flaggskeppet Honor inte kommer att vara värre än Apple iPhone, och kan till och med överträffa dem i kvalitet.

Honor-chefen klargjorde att inte bara den produktiva fyllningen utan även användargränssnittet spelar en viktig roll för en premium-smartphone. Därför kommer Honor-flaggskepp inte bara att vara kraftfulla utan också multifunktionella.

Källa: gizchina.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares