Honor V10, all information, funktioner och pris

0 Shares

En av de mest efterlängtade enheterna under resten av månaden har redan kommit, för de som inte vet att vi pratar om Honor V10. I slutet av året kunde få enheter överraska oss vid denna tidpunkt, men Honor ger oss en fantastisk enhet som inte kommer att göra någon besviken.

Som en snabb recension ger enheten som just presenterades i Kina design, kraft och en stor skärm till ett mycket saftigt pris. Vill du kolla in det?

Honor V10-funktioner

En av dess mest anmärkningsvärda specifikationer är dess skärm av 5,99 ″ tumInte bara lägger de till hela skärmen, men de har knappast ramar. En stor skärm i kombination med en stor glaskonstruktion gör att den här smarttelefonen inte går obemärkt förbi.

Den spektakulära skärmen har en Full HD + upplösning med ett bildförhållande på 18: 9, det senaste av det senaste. Men inte allt otroligt med den här mobilen är på utsidan, eftersom insidan räknas mycket.

Dess interiör kostar en Kirin 970-processor, med NPU för artificiell intelligens, något som sticker ut i den här enheten. Vi hittar också två varianter, 4 eller 6 GB av Bagge medan vi lagrar kommer vi att välja mellan 64 eller 128 GB. Och var försiktig, för de kan utökas med en micro SD upp till 256 GB.

En av de viktigaste avsnitten i en enhet är kamerorna. I Honor V10 har vi en dubbelkamera backa 20 megapixlar i huvudsak och 16 megapixlar på gymnasiet. Det har också en öppning f / 1.8 och inspelning 4K. Å andra sidan har den en enda kamera på framsidan 13 megapixlar med bländare f / 2.0.

Bland andra viktiga specifikationer hittar vi en batteri av 3750 mAh med snabb laddning. USB Type C, NFC, Bluetooth 4.2 och Android 8.0 Oreo med EMUI 8.

Pris och tillgänglighet

När det gäller tillgängligheten vet vi fortfarande inte ett specifikt datum eftersom det endast har meddelats i Kina och vi måste vänta på att det ska nå den västra marknaden. På priset kommer vi att ha 3 varianter.

  • 4 GB RAM-minne och 64 GB lagringsutrymme för 344 euro.
  • 6 GB RAM-minne och 64 GB lagringsutrymme för 382 euro.
  • 6 GB RAM-minne och 128 GB lagringsutrymme för 446 euro.

Om det är sant att vi saknar en version av 4 GB RAM och 128 GB internt minne. Ändå är de versioner som kommer att säljas mycket konkurrenskraftiga. Om du vill fånga den i Kina borde du veta att den går ut på marknaden från 5 av December.

0 Shares