Honor V7 Pro: bekräftade det nya MediaTek-chipsetet och släppdatumet

0 Shares

honor tablet v7 pro viewpad har tekniska specifikationer prisutgåva

Det kinesiska företaget har bekräftat ankomsten av sin nya bästa Honor-smartphone Magi 3, en enhet som lovar fantastiska saker när det gäller design, tekniska specifikationer och kamera. Nyheten om det kinesiska varumärket skulle dock inte sluta i smarttelefonsektorn: från vissa läckor, också utförda av en officiell bekräftelse, lär vi oss att Ära kommer att starta Läsplatta V7 Pro (ViewPad 7 Pro) och att dessa skulle vara utrustade med en förbättrad version av MediaTek Dimensity 1200 uteslutande, eller 1300T.

Honor V7 Pro (ViewPad 7 Pro): allt om den nya surfplattan med Dimensity 1300T

Design och display

honor tablet v7 pro viewpad har tekniska specifikationer prisutgåva 3

I början, under de senaste timmarna, meddelade en välkänd kinesisk läckare ännu en nyhet för företaget via Weibos sociala nätverk. Företaget – nu är det skilt från Huawei, kommer vi ihåg – kommer också att lansera en surfplatta. Enheten i fråga kommer att kallas, som avslöjat Honor själv i en teaser V7 Pro-surfplatta eller ViewPad 7 Pro, följare av det bästa V6-sortimentet som släpptes förra året.

Av den här modellen lär vi oss bara några designramar, som kommer att bli mycket inspirerade av både iPad Pro på grund av en fyrkantig ram och av Ärade 50 på grund av stötfångaren för piller. För visningen lär vi oss från läckaren Wang Tsai en viss upplösning i Full HD + (2000 x 1200 pixlar) med förhållandet över i 16:10dock allt att bekräftas. Uppdateringsfrekvensen ska vara en 90 Hz.

Hårdvara

honor tablet v7 pro viewpad har tekniska specifikationer prisutgång 2

Den mest saftiga delen av hela sammanhanget är verkligen hårdvaran. Nästa Läsplatta från Ära i själva verket bör det drivas av en alternativ version av den senaste topp chipset av MediaTek, som de ursprungligen angav som Dimensitet 1200T, sedan en annan läcka – komplett med ett dokument – definierade den Dimensitet 1300T men verkligheten är helt annorlunda, som samma förnekande av användningen och existensen av den taiwanesiska chiptillverkaren av detta chipset säger oss.

honor v7 pro surfplatta hårdvara 07/28

Detta beror på att den riktiga chipset fortfarande är MediaTek, men det kallas Kompanio 1300T, avsedd för Läsplatta Och Chromebook och det i Denna artikel vi förklarar bättre, som sedan kommer att antas av V7 Pro vid sin absoluta debut, vilket bekräftas av detsamma Ära i teasern.

Det är inte första gången som ett varumärke gifter sig med en optimerad version av ett chipset. Kom faktiskt ihåg det också OnePlus Nord 2 monterar en alternativ modell som kallas Dimensity 1200-AI, i detta fall för att understryka OP-teamets arbete för att optimera driften av artificiell intelligens. I det här fallet är emellertid Kompanio 1300T den har ett exakt och målinriktat syfte med en typ av användning som vi skulle definiera som “”.

Honor Tablet V7 Pro (ViewPad) – Pris och släpp rykten

release av honor v7 pro-surfplatta den 28 juli

När det gäller släppet har Honor bekräftat att scenen kommer att vara densamma som Magic 3: surfplattan presenteras faktiskt den 12 augusti 2021 och enligt läckage bör vissa IoT-produkter också komma fram. För priset finns det inga nyheter.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares