Honor View 10; information, egenskaper och pris

0 Shares

Vi känner alla redan till Honor, det lilla företaget som skilde sig från Huawei i syfte att skörda sin egen framtid, och dess tillväxt har varit så stor att vi idag kan försäkra det som en konkurrent på höjden av de stora pionjärerna inom telefonindustrin Samsung eller Sony.

För några dagar sedan presenterades Honor V10 i Kina, en terminal som skröt av sin huvudsakliga styrka i alla medier; artificiell intelligens. Men vi blev överraskade över det det förväntade Honor View 10 visar sig vara densamma Honor V10, konfigurerad med de högsta specifikationerna för att ge det bästa av sig själv och med ett något uppdaterat namn, naturligtvis.

Honor View 10 kommer att finnas tillgängligt globalt, medan V10 kommer att vara begränsad till olika asiatiska länder, med anledning av att vi fortfarande inte vet.

Honor View 10, framtiden vid foten av kanjonen

Till att börja med börjar vi med att lyfta fram det första som tas med i allt smartphone det uppskattas, skärmen, som i det här fallet inte tänker gå obemärkt förbi (långt ifrån det).

Vi har en panel med ingenting mer och inget mindre än 6 tum med 2160 × 1080 upplösning, inramat i förhållandet 18: 9. En extremt stor panel som upptar hela den främre delen tillsammans med knapp Hem,som i sin tur rymmer fingeravtrycksläsaren.

Terminalens väsen är född i dess Kirin 970, processorn som ger liv åt telefonen som i samarbete med NPU, han kan använda artificiell intelligens utan att behöva ansluta till internet.

Chipsatsen är klar med Rikligt 6 GB RAM-minne Y 128 GB lagringsutrymme, siffror från vilken enhet som helst som är värd titeln high-end.

Om Honor av någon anledning har blivit mer och mer populärt beror det på dess närvaro spektakulära kameror, samma som används i den senaste generationen Huawei.

Vid detta tillfälle har Honor beslutat att tilldela en Huvudsensor på 20 megapixlar för att ta bilder i svartvitt och senare, ytterligare 16 megapixlar med optisk stabilisator och bländare med låg brännvidd för att ta de bästa bilderna i situationer med svagt ljus.

Den främre kameran har en sensor 13 megapixlar och en bländare av f / 2.0, som i kombination med företagets geniala programvara lovar att ge oss de bästa selfies som vi någonsin har kunnat ta.

Det bör noteras att den implementerade programvaran nu har förbättrats med ny uppdatering till Android 8.0 Oreo, som vi kan njuta av på enheten i all sin prakt.

USB typ C, dubbelt SIM-kort, NFC eller snabb laddning Det här är några av de sekundära funktioner som vi får från denna Honor View 10, som, även om de inte är lika relevanta som huvudegenskaperna, gör terminalen till en riktig teknisk gladiator, redo att möta allt som kastas på den.

Otvivelaktig kraft, oslagbart pris

Det fyller oss med stolthet och tillfredsställelse att avsluta artikeln genom att kommentera att den nya futuristiska Titan of Honor kommer att säljas snart, Och det bästa av allt; Till ett pris av 499 euro, a riktigt kap tar hänsyn till allt som det erbjuder oss och jämför det med andra topp i sortimentet, varav många kommer att fördubbla priset på den här, bokstavligen.

Vad tycker du om nya Honor Wiew 10?

Tror du att vi står inför det nya fenomenet One Plus One?

0 Shares