Honor X20 Max: en ny smarttelefongigant i sikte

0 Shares

honor x20 max

Med debut av den förra X10 Max löftet om Ära för att skapa andra modeller av serien, men fram till nu verkade sortimentets framtid mycket osäker för oss. När allt kommer omkring pratar vi fortfarande om kolossala smartphones, enheter dedikerade till en nischpublik (med tanke på att den allmänna trenden vänder sig mot allt större skärmar, men utan att överdriva för att inte “skrämma” användare). Tydligen är det kinesiska huset inte villigt att säga tillräckligt till gigantiska enheter och nu kommer de första ryktena om framtiden Honor X20 Max.

Honor X20 Max: allt vi vet hittills

honor x10 max

Tyvärr saknas bilder och själva detaljerna är fortfarande mycket begränsade. Enligt en rapport från Kina, modeller snart X20 Och X20 SE de kommer att åtföljas av en tredje variant, nämligen Honor X20 Max. Detta kommer att sanktionera återkomsten av varumärkets kolossala smartphones och kommer att ha en stor panel från 7,2 ″ diagonalt (förmodligen med Full HD + upplösning). När det gäller design talar vi om en stil som liknar X20, så med en cirkulär kamera placerad på baksidan av kroppen.

honor x20 5g

Det finns inga detaljer om det, men det är legitimt att anta närvaron av en stanshål för selfiekameran (i linje med bröderna i serien). En annan funktion som vi skulle ta för givet är att en display återlämnas RGBW, en ljusare lösning än vanliga RGB -paneler men kan erbjuda större energibesparingar.

För specifikationerna bör vi hitta ett chipset Dimension 1100, drivs av a 6000 mAh (igen enligt källan).

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. DrömFöregående artikelOnePlus Nord 2: den nya uppdateringen optimerar PUBG, kamera och mer Nästa artikel Var kan man köpa Realme GT Master Edition

Förälskad i teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV -serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel -beroende) står på agendan.

0 Shares