HP Pavilion x2 10 tum 2 i 1 -enhet uppdateras …

0 Shares

Cherry Trail verkar vara nyckelorden för årets Computex, som äger rum i Taipei. Vi har redan sett några tablettillverkare som tillkännager enheter baserade på de senaste Intel -processorerna och nu kommer HP och uppdaterar en av dess Pavilion 2 i 1 -modeller med det nya chipet.

hp-pavilion-x2-10_2015-680x473

HP Pavilion x2 10 är en Windows -surfplatta som har ett löstagbart tangentbord och en Intel Bay Trail -processor. Nu får den nya generationens modell några designjusteringar och stöter också upp till Cherry Trail. En prototyp hanterades av Mobile Geeks i videon nedan, vid företagets Computex -monter. Skiffern ser ut som modellen från förra året, men med ett förbättrat tangentbord.

Istället för tangentbordshöljet antar nykomlingen en tangentbordsdocka med en solid bas. En magnetisk dockningsmekanism snäpper ihop de två. Det är viktigt att nämna att tangentbordet är smalt och har inga portar. Hela maskinen väger cirka 1,8 kilo, tangentbord ingår. Inuti hittar vi Intel Atom x7 -processor, 2 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme, samt ett batteri som ger 12 timmars livslängd.

Andra specifikationer inkluderar en USB 3.0 -port, USB Type C -port, mikro HDMI, stereohögtalare, dubbla mikrofoner och en microSD -kortplats.

0 Shares