HTC Exodus 1: världens första smartphone för kryptovaluta

0 Shares

Det taiwanesiska företaget HTC presenterade sin första kryptovaluta -smartphone som heter Exodus 1. Blockchain -tekniken används för att skydda data.

HTC Exodus 1

HTC Exodus 1 har en inbyggd säker plånbok för lagring av digitala pengar. För extra säkerhet har din telefon ett låst område som är frånkopplat från Android -operativsystemet.

Vid förlust eller stöld av smarttelefonen stöds nycklarna av ett system för att återställa all kryptografisk data. All information lagras av flera av dina vänner, som vid behov hjälper dig att återställa allt med programmet. Enheten har ett Zion API med öppen källkod, med vilken utvecklare kan skapa sina egna applikationer och plånböcker.

HTC Exodus 1

När det gäller specifikationerna har HTC Exodus 1 en 6-tums skärm med QHD + upplösning, en dubbel huvudkamera med 16MP moduler och en dubbel selfie kamera med 8MP moduler. Zp -prestandan för gadgeten möter Qualcomm Snapdragon 845 -processor samtidigt med 6 GB RAM -minne. Den inbyggda flashenheten är 128 GB. Batterikapaciteten når 3500mAh. Ger IP68 vatten- och dammskydd. Android Oreo används som programvara.

För närvarande kan HTC Exodus 1 förbeställas. Leveranser av prylen är planerade till december i år. Smarttelefonen skickas till 34 länder. Du kan bara köpa en ny produkt för Bitcoin (0,15) eller Ethereum (4,78), vilket motsvarar cirka 960 dollar.

0 Shares