HTC H7 Low-End Tablet kan lanseras under Q215

0 Shares

I slutet av 2014, HTC återvände till surfplattemarknaden med en Nexus produkt denna gång, närmare bestämt med Nexus 9, en skiffer som inte är så populär som förväntat. Det taiwanesiska företaget skulle dock lansera en fristående enhet som denna 2015, och ny information om det avslöjas idag.

HTC-Babel-surfplatta-kör-båda-64-bitars-Windows-8-och-Android-har-stylus-koncept-429793-2

Nyheterna kommer från @upleaks, ett Twitter -konto som visar oss outgivna produkter sedan ett tag tillbaka. Enligt teamet bakom denna Twitter-profil arbetar HTC för närvarande på en low-end surfplatta och inte en som liknar Nexus 9 vad gäller specifikationer. Tydligen kommer denna skiffer att heta HTC H7 och den kommer att lanseras under andra kvartalet 2015, detta kvartal för att vara exakt.

Tyvärr är namnet allt vi får, så designen och specifikationerna är fortfarande okända för tillfället. Det återstår att se om HTC lyckas bygga något trevligt och attraktivt för allmänheten. Som du redan vet är HTC -telefoner ganska dyra för tillfället, ett exempel är HTC One M9, 2015 års flaggskepp som lanserades redan i mars på Mobile World Congress. Vill du ha en HTC -surfplatta för daglig användning?

0 Shares