HTC introducerar officiellt HTC 10

0 Shares

Vi minns att det vid Mobile World Congress 2016 inte fanns någon presentation eller nyhet av HTC som förväntades presentera den berömda HTC M10, flaggskeppet som det taiwanesiska varumärket tänker bryta marknaden varje år. Men den dagen har äntligen kommit, HTC har just presenterat det förväntade idag HTC 10, intervallet som de tänker återuppstå efter deras fall. När det gäller presentationen bör det noteras att det inte var många nyheter eftersom en läcka avslöjade alla egenskaper hos flaggskeppstimmarna före evenemanget.

TILL

HTC M1O specifikationer

  • 5.2 ″ Super LCD 5 -skärm, med Quad HD -upplösning (2560 x 1440)
  • Qualcomm Snapdragon 820
  • 4 GB RAM
  • 32/64 GB internt minne, utbyggbart via ett microSD -kort upp till 2 TB
  • 12 megapixel huvudkamera, drivs av HTC Ultrapixel 2 och videoinspelning 4
  • Android 6.0 Marshmallow med den senaste versionen av HTC Sense
  • USB Type-C
  • HTC BoomSound Hi-Fi Edition-högtalare med Dolby Audio, brusreducerande trippelmikrofon
  • fingeravtrycksläsare
  • 3000 mAh batteri med Quick Charge 3.0

Det är dags att prata om de egenskaper som detta ger oss HTC M1O och det första vi ser är dess skärm 5,2 ″ tum med Quad HD -upplösning, en förbättring jämfört med HTC M9. Inte bara skärmen lockar oss eftersom det också lyfter fram designen på HTC 10 eftersom den specifikt har en metallkropp kombinerat med fingeravtrycksläsaren som finns längst ner på skärmen.

A2

När det gäller dess inre hittar vi en processor Snapdragon 820 fyrkärnig i kombination med 4 GB från Bagge som den har och som gör att vi kan utföra alla åtgärder på vår smartphone. Dessutom måste vi också markera dess interna lagring där vi hittar två versioner av 32 och 64 GB utbyggbar genom en microSD -kort av högst 2 TB.

Vi fortsätter med dess egenskaper och analyserar dess kamera 12 megapixlar på baksidan bredvid HTC UltraPixel 2. Dessutom har fronten 5 megapixlar med inspelning i Full HD -upplösning och bra optisk bildstabilisering.

A4

Slutligen måste vi markera batteri vad har 3000 mAh kapacitet, det har också tekniken snabb laddning 3.0 som gör att vi kan ladda vår enhet a femtio%30 minuter. Enligt HTC kommer batteriet att hålla oss 27 timmar i konversation och 19 dagar i vila, så vi kommer inte att ha några batteriproblem som på andra enheter.

Tillgänglighet och pris

A3

HTCs flaggskepp kommer att finnas tillgängligt i Spanien I början av Maj men det är redan möjligt att reservera denna smartphone som kommer att vara värd några 799 euro i den officiella HTC -butiken, och vi kan välja den i tre färger: vitt, guld och svart.

0 Shares