HTC Nexus 9 -surfplatta kan få HTC Sense -version

0 Shares

Vi har tidigare lärt oss några rykten om en ny 8,9 tums HTC -surfplatta, bara för att ta reda på att vi också kunde få se en HTC Sense -version av Nexus 9. Förra året fick denna Google -skiffer inte mycket kärlek, för olika orsaker, som skärmen, designen eller batteritiden.

Nexus_9_DSC1357

Om vi ​​analyserar ryktena noga kan vi upptäcka att den ryktade nya surfplattan från HTC, T1H har många specifikationer för Nexus 9. Detta kan innebära att den nya modellen faktiskt är en Android -enhet utan lager, med HTC Sense ovanpå och resten är samma hårdvara som Nexus 9. Uppenbarligen får vi BoomSound -högtalarna, samma fysiska storlek, display, batterikapacitet och RAM.

Naturligtvis, om du verkligen vill bli teknisk är Nexus 9 7,95 mm tjock, medan T1H är 7,88 mm tjock, men det är ingen stor skillnad. Det mest udda här är CPU -valet, en Allwinner istället för Nexus 9: s Tegra -chipset. En lågpris -CPU betyder en billig surfplatta och uppenbarligen inte mycket prestanda. Skulle en sådan produkt tas emot bättre än Nexus -versionen?

0 Shares