HTC One A9, analys

0 Shares

IMG_8115

HTC ger inte upp efter att ha misslyckats med HTC One M9 det taiwanesiska företaget fortsätter att försöka och gör det med en mycket intressant enhet och det väcker stor uppmärksamhet, främst för dess otrolig likhet med Apples iPhone 6.

Skandalöst pris, lika skandalös design och processor … inte skandalöst men med stabil temperatur. Således kunde vi enkelt beskriva HTC One A9Var försiktig, för det skandalösa kan tolkas på olika sätt. Om du vill veta varför missa inte vår nästa analys

Design

IMG_8109

Vi var alla kvar med munnen öppen när HTC presenterade denna smartphone och när vi såg fantastisk likhet med Iphone 6. Sanningen är att den är nästan identisk, baksidan, kamerans form, kanterna … Allt. HTC säger att fue Apple som kopierade från dem eftersom de var de första som implementerade aluminium med M7 och att detta är en fortsättning. De kan ha rätt, men det spelar ingen roll för mig. Denna enhet är mycket trevlig och den har otroliga avslut. I handen känns det väldigt bra, väldigt solidt och jag gillar det. HTC fortsätter att satsa på premiumdesigner. ok htc.

Hejdå till de främre högtalarna.

HTC Säg hejdå till dubbla fronthögtalare, men det säger inte adjö till sina otroliga ramar. Byt i så fall högtalaren på framsidan mot a fingeravtrycksläsare, läsare som fungerar mycket bra. Det kan också fungera som en hemknapp. Nackdelen är att de andra knapparna är implementerade på skärmen. Högtalarna har slutat längst ner.

Tekniska specifikationer

Mått: 145,75 x 70,8 x 7,26 mm

Skärm: 5-tums AMOLED-panel med FHD-upplösning

Processor: Qualcomm Snapdragon 617, åtta kärnor vid 1,5 GHz

BAGGE: 2 GB

Lagring: 16 GB utbyggbart via microSD upp till 2 TB

Backkamera: 13 megapixlar f / 2.0

Fram kamera: 4 ultra pixlar

Anslutningar: 4G, LETE, NFC, Bluetooth, Wi-Fi, FM-radio, GPS

Batteri: 2150 mAh

Systemet Drift: Android 6.0 Marshmallow med HTC Sense.

andra: Fingeravtrycksläsare, snabb laddning

Skärm

Skärmdump_5

Denna HTC One A9 har en skärm av 5 tum med FHD -upplösning (1920 x 1080) panelen som den här enheten monteras är en Amoled panel Och vi kan säga att det är en otroligt bra skärm och jag kan säga att den överträffar vissa skärmar av avancerade enheter med 2K-upplösning och det är att upplösningen inte är allt. Detta är ett tydligt exempel.

Ljusa färger, fast lite mättade, mycket rena svarta och mycket bra ljusstyrka. En utmärkt skärm för konsumtion av multimediainnehåll.

Prestanda

Här har HTC bestämt sig för att gå bort så mycket som möjligt från Snapdragon 810, denna processor som har gett så många problem till HTC one M9, i det här fallet fortsätter den att behålla samma processortillverkare, Qualcomm men med en mellanklassmodell , Snapdragon 617, en oktakärna på 1,5 GHz. RAM är 2G. De prestanda är utmärkt, Vi kommer att kunna köra kraftfulla spel utan problem men … och här är men, det är inte upp till enheter till samma pris. Ändå kommer vi att vara kvar. Naturligtvis skulle ännu ett GB RAM -minne inte ha varit dåligt för oss.

Kamera

IMG_8122

Hejdå Toshiba -sensor, hej ny sensor 13 megapixlar med F / 2.0, en sensor som fungerar mycket bättre än den för din tidigare enhet, vilket ger oss foton med bra upplösning, bra färger, belysning etc. Vi kan säga att kameran är ganska utmärkt och vi kommer inte att ha några problem när vi tar bilder. Naturligtvis är det ganska löst inomhus.

De frontkamera med ultrapixelteknik det är utmärkt, men vi har märkt en minskning av upplösningen. Vi kan säga att den främre kameran på M9 är bättre.

HTC -kameraappen är fantastisk, mycket enkel och intuitiv och med många lägen, som proffset, som är fantastiska. Mycket bra för kamerans gränssnitt. Ändra inte det.

programvara

A9

HTC var en av de första att implementera Android 6.0 Marshmallow på dina enheter. Vi har fortfarande lagret av HTC Sense 7, ett mycket bra lager som förbättrar användarupplevelsen avsevärt, med bra anpassningsalternativ som att ändra färgpaletten eller tillämpa olika teman.

HTC punktvy

HTC Spanien har skickat oss tillsammans med terminalen a HTC Dot View, ett smart fodral med mycket intressanta funktioner, så att vi kan få ut det mesta av det. Ett trevligt, bekvämt omslag med verktyg som gör att vi får en bättre upplevelse.

Batteri

Skärmdump_3

Batteriet är 2150 mAhFör att göra en fin enhet måste du offra någon komponent, och som alltid, batteriet. I det här fallet gör AMOLED -panelen en bra optimering av batteriet och vi kan nästan alltid nå slutet av dagen, men vid många tillfällen har vi kommit till kort. lyckligtvis är det snabb laddning kompatibel. så vi kan ge det en liten knuff vid middagstid så att vi är säkra.

Pris

Här kommer skräcken … 520 € !!! ja, den här enheten kostar cirka 520 euro, ett ganska högt pris för intervallet vi pratar om.

Slutsatser.

IMG_8128

HTC har bestämt sig för att stanna i mellannivån, med en avancerad design, avancerad skärm, avancerad fingeravtrycksläsare, avancerad programvara men med en mellanklassprocessor, mellanklass RAM-konfiguration, batteri mitt -område … En lite märklig blandning. Men av en sak kan vi vara säkra, trots priset, är den här enheten ganska bra, HTC har vetat (hälften, eftersom det är en iPhone nästan ..) att komma bort från sin kontinuerliga design, och det gör det med samma premie material och ger en annan design.

Lite efter lite återuppstår HTC, mycket bra HTC!

Videoanalys

https://www.youtube.com/watch?v=rh7UyZkh_rc

0 Shares