HTC presenterar New Desire 530, 630 och 825

0 Shares

Fast något mer diskret HTC har också presenterat enheter i Mobile World Congress 2016Trots att alla förväntade sig presentationen av HTC One M10, har det taiwanesiska märket beslutat att satsa på sitt mellanklass och presentera HTC Desire 530, 630 och den Desire 825.

HTCs mål är inte bara att sticka ut från konkurrenterna i mellanklassen, utan att dessa smartphones hjälper till att visa förbättringar hos HTC. Innan vi analyserar varje modell måste det sägas att när det gäller design har alla tre stänkats med små droppar färg, men när du köper den finns det också alternativet utan dessa droppar.

A16 - Desire 530/630 - Handenhet - Bild - Global

HTC Desire 530

Det är den minsta av de tre smartphones som HTC presenterade, uppenbarligen är den inte den mest kraftfulla av de tre eftersom den har en processor Qualcomm Snapdragon 210 den har också en 5 ″ skärm, något lägre än resten av Desire.

  • 5-tums skärm med HD-upplösning och SuperLCD-teknik
  • Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core 1,1 GHz processor
  • 16 GB internminne med microSD -kortplats
  • 2 GB RAM
  • 8MP kamera med autofokus och BSI -sensor, f / 2.4 bländare och olika kameralägen.
  • 5Mp frontkamera med BSI -sensor och f / 2.8 bländare
  • Operativsystem: Android 6.0 Marshmallow
  • 2200 mAh batteri utan snabb laddning

A16 - Desire 530/630 - Handenhet - Bild - Global - GoldenGraphite

HTC Desire 630

I den här modellen är det första vi hittar att den är väldigt lik den föregående, och att vi bara differentierar den om vi tittar på dess egenskaper. Denna smartphone innehåller en lättare och större processor Bagge.

E56 - One X9 - Handenhet - Bild

HTC Desire 825

Och slutligen går vi med den största av de tre och den mest kraftfulla av de tre HTC -presentationerna. Det bör noteras att den har en skärm av 5,5 ″ tum med HD -upplösning och att den med avseende på sina konkurrenter innehåller en något gammal processor som Qualcomm Snapdragon 400. Naturligtvis, om vi vill dra nytta av dess styrkor, bör vi gå till ljudavsnittet tack vare BoomSound, vilket förbättrar ljudkvaliteten avsevärt.

A56 - Desire 825 - Handenhet
A56 – Desire 825 – Handenhet

Pris och tillgänglighet

HTC har ännu inte angett någon siffra på priset, men vi vet att det kommer att finnas tillgängligt från mars i år i olika butiker.

0 Shares