Huawei ägnar sig åt modern konst: en staty gjord helt av smartphones

0 Shares

huawei staty smartphone pegasus

Återvinning av elektroniska enheter har alltid varit ett problem som tillverkarna vill kunna lösa så snart som möjligt. En lösning kunde ha givits av en av de största jättarna i sektorn, Huawei, som han i huvudkontoret skapade Pegasus, ett staty gjorde alla smartphone!

Huawei: 3000 smartphones användes för Pegasus-statyn

Att avslöja vad vi kan definiera mer än modern, samtida konst är en kinesisk entreprenör, som med tillstånd av Huawei kunde beundra det mycket speciella arbetet. Faktum är att den är gjord på ett mycket speciellt men framför allt ekologiskt sätt. Detta beror på att för staty Pegasus (ja, den bevingade hästen i grekisk mytologi) användes bra 3000 smartphones av den äldre generationen Huawei.

där staty från Pegasus gjord av Huawei visas för närvarande i Kina, I huvudkontor av den kinesiska jätten och är riktigt vacker att titta på, liksom att ha en mycket viktig återvinningsprincip. Visst kan det bana väg för många liknande användningar av producenterna själva men också av många användare som vill skapa verk med teknik men på ett alternativt sätt och förbättrapåverkan på miljön.

Detta tänker också på en annan, mycket mindre konstnärlig användning av smartphones som ska återvinnas. I Indien användes faktiskt en massa iPhone 7 för att skapa en vägg runt ett hus, nästan som kakel. Och om en dag den smartphone att inse byggnader?

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares