Huawei Back to School 2021: nya erbjudanden och ny kupong!

0 Shares

huawei tillbaka till skolan erbjuder matepad matebook freebuds klocka mateview 2

Bekvämligheten med att gå tillbaka till skolan, oavsett om du är student eller lärare, med enheter på en viss nivå är en nödvändighet för alla. Och om ett respektabelt varumärke funderar på att föreslå utmärkta alternativ, så är det verkligen rätt val. Som i fallet med Tillbaka till skolan 2021 från Huawei, där vi kan hitta anteckningsböcker, surfplattor, smartklockor, PC -skärmar och headset med rabattkod.

Huawei Back to School 2021: här är alla produkter som erbjuds i butiken

huawei tillbaka till skolan erbjuda matepad matebook freebuds klocka mateview

MateBook D 15 i3 8 / 256GB

Var börjar du med de rabatterade produkterna på den officiella Huawei -webbplatsen? Men naturligtvis från en anteckningsbok, det vill säga med kampanjen på Huawei MateBook D 15 i3 8 / 256GB, med ultratunna ramar och är tillgänglig med en brant rabatt. Och för dem som köper den får de en Bluetooth Mouse Swift och en Huawei AX3 -router.

Huawei MateBook D 15 i3 8/256 GB |  Huawei Store

Som en gåva:

Mer mindre

MatePad 11 6 / 64GB

De som vill börja om från praktiken och köpa en surfplatta, bland de många MatePads på kampanj för Back to School finns det också Huawei MatePad 11 6 / 64GB, den helt nya surfplattan med Harmony Os, tillgänglig med alla presenter endast i Huawei Store. MatePad 11 har en uppdateringshastighet på 120 Hz för smidig videovisning och fantastiskt smidigt spel. Möjligheten att hålla upp till fyra appar öppna samtidigt gör det till det perfekta verktyget för multitasking. Om du också köper det får du ett tangentbord och Huawei M-penna 2.

Huawei Matepad 11 |  6/64 GB |  Huawei Store

Som en gåva:

– M-penna 2

– HUAWEI Smart magnetiskt tangentbord

Mer mindre

Huawei Watch 3 -erbjudande

Förutom att återuppta vanor och rutiner är det att återvända från semester en tid då många funderar på att göra om sin garderob eller förnya sin stil. Så, för alla stilmedvetna användare, med varje Huawei Watch 3 köpt i butiken får du en extra gratis rem för att kunna matcha din outfit och färgen på den bärbara. Klocka 3, den senaste smartklockan av märket, är utrustad med en oberoende e-Sim, den kommer att finnas tillgänglig med en extra rem inkluderad.

Huawei Watch 3 |  Huawei Store

Huawei MateView GT

För dem som ser fram emot lugnare kvällar och tittar på en film eller serie eller ägnar sig åt online -spelutmaningar presenterar Huawei en ny version av Huawei MateView GT, märkets första krökta bildskärm. Den nya versionen av MateView GT, med den mycket höga uppdateringshastigheten och den enorma grafiska kvaliteten hos sin föregångare, finns nu tillgänglig med SoundBar och utan SoundBar. Men genom att betala 10 € deposition för versionen utan får du 90 € rabatt på den här versionen, så du betalar bara för den 399 € och som en present får du en högtalare Huawei -ljud, alla a den här länken. Nedan hittar du versionen med SoundBar till salu.

Huawei MateView GT med Soundbar

FreeBuds 4 och 4i -erbjudande

Slutligen, för dem som inte kan klara sig utan musik under sport, på resande fot, eller som bakgrund under studien eller för alla som spenderar många timmar på uppmaning till arbete, från idag och fram till den 15 september i Huawei Store får de rabatter. av ljudprodukter inklusive öppen hörlurar med öppen passform Huawei FreeBuds 4.

Huawei FreeBuds 4 Trådlös

Fri frakt från den officiella Huawei -butiken

Mer mindre

I kampanj finns den helt nya versionen med trådlös laddare, perfekt för de mest dynamiska användarna (originalpris: 159 €) inklusive ett skyddsfodral till lägsta historiska pris! Om du vill spendera ännu mindre finns det också erbjudanden FreeBuds 4i med dedikerad rabattkod och alltid gratis omslag.

Huawei FreeBuds 4i |  Huawei Store

Huawei Watch GT 2 Pro

Den nya posten i Back to School -erbjudandena är Huawei Watch GT 2 Pro, som för närvarande är på sitt historiska låga och fortfarande ger mycket höga prestandagarantier, och fortfarande är bland de bästa smartklockorna på marknaden. Om du vill lära dig mer, lämnar vi dig där recension.

Huawei Watch GT 2 Pro - Huawei Store

Vi påminner dig om att Huawei’s Back to School -kampanj med många produkter som erbjuds endast gäller i den officiella butiken och upp till 15 september 2021. TILL den här länken hitta alla detaljer.

Ny kupong för tillbaka till skolan

Förutom det som visas ovan kan du få 10% rabatt på hela butiken genom att ange rabattkoden i kassan , för att alltid ha mycket konkurrenskraftiga priser.

.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares