Huawei FreeBuds 4 -tjänsteman i Italien: versionen med trådlös laddning kommer

0 Shares

huawei freebuds 4 har prisrelease 19/5 omslag

Presentationsdag på Huawei. Efter den intressanta indiskretion på Titta 3, har märket lanserat TWS -hörlurar Huawei FreeBuds 4, utrustad med toppklassiga tekniska specifikationer och pris.

Officiella Huawei FreeBuds 4: allt du behöver veta

Design och funktioner

huawei

Utseendemässigt förändras saker och ting knappast jämfört med föregående generation; trots detta lånar de nya hörlurarna en färg på Pro -modellen: bilden du ser ovan – publicerad av Huawei – avslöjar designen på hörlurarna och versionens närvaro Silver Frost. De riktiga nyheterna kommer därför att vara inne, förutom den nya färgen. Minns att FreeBuds 3 i själva verket debuterade de i de svarta, vita och röda versionerna.

huawei freebuds 4 har prisrelease 2 19/5

Nytt i alla fall TWS hörlurar Hem Huawei de är dock avancerade samtidigt som konformationen bibehålls halvt i örat, därför som den tidigare modellen, också bevaraANC utan att gifta sig med filosofin FreeBuds Proffs eller av 4i, för att särskilja målgruppen. Detta beror på att Huawei har studerat en teknik för anpassning till örat genom programvara, för att göra upplevelsen helt bekväm. Och detta påverkar avsevärt den aktiva brusreduceringen.

huawei

Och här ser vi den första förbättringen jämfört med FreeBuds 3, eftersom vi nu når 25 dB minskning jämfört med 15 dB i de tidigare. Det är sant att 40 dB nu har uppnåtts, men att vara halvörat är fortfarande ett anmärkningsvärt resultat. Anslutningen förbättras också mycket, eftersom det nu är möjligt att ansluta till två enheter samtidigt och sedan välja vilken som ska användas.

Samplingsfrekvensen gör också en stor uppgradering till i 48 KHz i röstinspelning, så vi kan kalla det Hi-Fi. Andra generationens teknik med låg latens finns också. När det gäller hårdvaran accelererar ljudkvaliteten tack vare de dynamiska drivrutinerna från ben 14,3 mm, vilket gör det möjligt att uppnå ett frekvenssvar upp till 40 KHz, det finns också en AI -utjämning. Det finns också en popup-animering för Huawei-produkter.

Huawei FreeBuds 4 -tjänsteman: pris och tillgänglighet i Italien

De nya TWS -hörlurarna Huawei FreeBuds 4 finns att köpa från idag, tillsammans med alla nya produkter, i märkets officiella butik, till priset av 149 €, men de erbjuds för närvarande med rabattkod och med Huawei minihögtalare ingår. Hitta inköpslänken nedan, både för den officiella butiken och för Amazon.

Trådlös version

Dessutom har Huawei lanserat de nya under dessa timmar FreeBuds 4 utrustad med trådlös laddning, vilket lägger till en extra bit till de redan utmärkta hörlurarna av märket, som vi kan se i recension. De har ett listpris på 159 € men om du förbeställer dem i Huawei-butiken, med en insättning på 10 € du betalar bara dem 129 € med gratis minihögtalare.

Huawei FreeBuds 4

Gratis Huawei mini -högtalare

Mer mindre

Huawei FreeBuds 4 Trådlös

För att få det angivna priset måste du betala en deposition på 10 €

Gratis Huawei mini -högtalare

Mer mindre ⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares