Huawei har släppt en ny smartphone Nova 8 SE Vitality Edition till ett värde av 292 dollar

0 Shares

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition

I november 2020 presenterades Huawei Nova SE -smarttelefonen på MediaTek Dimensity 720 5G -chipet. Den 28 juli meddelade tillverkaren en specialutgåva av denna enhet som heter Nova 8 SE Vitality Edition.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition

Huvudskillnaden från originalversionen är den egenutvecklade Kirin 710A -processorn, tillverkad enligt 14nm -processtekniken. Mängden minne förblir densamma – 8 GB “RAM” och en inbyggd flash -enhet med en kapacitet på 128 GB. Operativsystemet Android 10 med ett grafiskt tillägg EMUI 10.1 används som en mjukvaruplattform. Googles tjänster och appbutik saknas.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition

Utvecklaren använde en 6,6-tums bildskärmspanel tillverkad med IPS-teknik. Matrisen ger en upplösning på 2400 x 1080 pixlar. I mitten av det övre displayområdet finns ett litet hål för en selfiekamera med en 16MP sensor. På baksidan av fodralet är huvudkameran med tre sensorer anordnade vertikalt. Designen innehåller en 48 MP huvudmodul, ett 2 MP makroblock och en 2 MP djupgivare.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition

Enheten drivs av ett 4000mAh batteri som stöder 40W snabbladdning.

Nova 8 SE Vitality Edition kommer till Kina den 22 augusti i svart och silver. Kostnaden för den nya varan, som redan finns tillgänglig för förbeställning, är $ 292.

Källa: mydrivers.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares