Huawei introducerade smartklockan Honor Watch Magic och de trådlösa hörlurarna Honor FlyPods

0 Shares

Vid Huawei -pressevenemanget presenterade företaget, förutom flaggskeppssmarttelefonen i skjutreglaget Formor Honor Magic 2, smartklockan Watch Magic och FlyPods trådlösa hörlurar.

Ära klockmagi

Ära klockmagi

Honor Watch Magic driver, precis som den senaste Huawei Watch GT smartwatchen, det proprietära Light OS -systemet. Gadgeten är utrustad med en cirkulär 1,2-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 390 × 390 pixlar och en densitet på 326 ppi. Enligt företrädarna för företaget är Honor Watch Magic en av de mest kompakta smartklockorna med en tjocklek på 9,8 mm och en vikt på 79 gram. Batteriet med en relativt liten kapacitet på 178 mAh ger upp till imponerande 7 dagars batteritid.

Huawei Honor Watch Magic

Honor Watch Magic -fodralet är tillverkat av 316L rostfritt stållegering enligt 5ATM -vattentäthetsstandarden (tål nedsänkning till ett djup av 50 meter) och skären är gjorda av plast. Gadgeten är utrustad med en pulsmätare i realtid. Dessutom är smartwatchen utrustad med NFC, GPS, barometer och kompass.

Honor Watch Magic finns redan på den kinesiska marknaden i två färgvarianter Lava Black och Moonlight Silver till ett rekommenderat pris på 899 Yuan (cirka 129 dollar).

Ära flypods

Honor FlyPods och FlyPods Pro är företagets första helt trådlösa hörlurar och liknar Apple AirPods. Bluetooth 5.0 används för att ansluta till en mobil enhet. Headsetet är utrustat med pekskontroller – den vänstra öronsnäcken för att starta röstassistenten och den högra hörsnäcken för att styra uppspelningen. Dessutom kan båda öronsnäckorna ta emot och avvisa inkommande samtal.

Honor FlyPods är IP54 vattentäta. Batteriet på 420 mAh ger upp till 3 timmars musikuppspelning, eller upp till 20 timmar med ett USB-C eller trådlöst laddningsfodral.

Den äldre modellen Honor Flypods Pro kännetecknas av närvaron av BoneID -teknik för att låsa upp en smartphone med röst eller göra betalningar via WeChat och AliPay -tjänster. Bortsett från detta fick headsetet också en Yoyo -röstassistent för att styra uppspelning, samtal och många andra funktioner.

FlyPods kommer att finnas tillgänglig den 6 november för $ 115 och FlyPods Pro för $ 145.

0 Shares