Huawei Mate 10, all information, funktioner och pris

0 Shares

Huawei har officiellt presenterat Huawei Mate 10, en enhet som kommer att förnya Mate -sortimentet med en förnyad design, nya funktioner och fler överraskningar, till exempel införandet av artificiell intelligens. Huawei Mate 10 blir en av de bästa enheterna på marknaden. Därefter berättar vi all information.

Huawei Mate 10 fram och bak

Huawei har velat byta byggmaterial i Mate 10. Den har valt glas på ryggen och framsidan, kombinerat med aluminiumramar. I bakområdet hittar vi ett slags band, med en annan tonalitet. Där finns den dubbla bakre kameran och sensorerna. På framsidan hittar vi lite nyheter. Vi måste betona att Mate 10, till skillnad från Pro -versionen, inte innehåller en skärm utan ramar. Även om de är ganska smala och vi lyckades rymma fingeravtrycksläsaren på enhetens framsida.

Tekniska specifikationer

 • Mått och vikt: 150,5 x 77,8 x 7,8 mm
 • Skärm: 5,9 tum med 2K upplösning
 • Processor: Kirin 970, åtta kärnor
 • Bagge: 4 GB
 • Lagring: 64 GB
 • Kamera bak-: Monokrom 20 megapixlar, f / 1,6 +. RGB (färg) 16 megapixlar f / 1.6
 • Kamera leda: 8 megapixlar
 • Batteri: 4000 mAh
 • Anslutning: 4G LTE, WI-FI AC, GPS, FNC, Bluetooth 5.0
 • Android -version: 8.0 Nougat med EMUI 8.0
 • Andra: Fingeravtrycksläsare, USB typ C

Artificiell intelligens, stjärnan i Mate 10

Huawei har lagt stor vikt vid artificiell intelligens hos denna Mate 10. Detta är tack vare dess processor, den åttakärniga Kirin 970. Artificiell intelligens kommer att användas för kameran och andra aspekter, till exempel processor eller hastighetskontroll. Dessutom är EMUI också kompatibel med artificiell intelligens för att ge en bättre användarupplevelse.

EMUI 8.0 och Android 8.0, en bra kombination.

EMUI 8.0 är den nya versionen av Huaweis anpassningsskikt. Det synkroniseras så här med Android 8.0 Oreo. Detta lager innehåller de funktioner som vi redan känner till från Oreo, t.ex. bild-i-bild eller en förbättring av ansökningsprocessen. Å andra sidan har Huawei velat lägga till funktioner som bättre kompatibilitet med en ramlös skärm. Förutom Huawei -tjänster. Slutligen kan vi inte glömma den stationära datorns funktion. Vi behöver bara ansluta en indikerad kabel för att etablera den på en bildskärm och den kommer automatiskt att omvandlas för att kunna dela innehåll som är kompatibelt med en bildskärm.

Dubbel Leica -kamera med f / 1.6

Huawei fortsätter att satsa på Leica för sin dubbla kamera. Specifikt, en på 20 megapixlar med monokrom sensor och en annan på 16 megapixlar med RGB (färg) sensor. Båda linserna, med bländare f / 1.6. Samt SUMMILUX -sensorer. När det gäller kamerans egenskaper kan vi ta foton med bokeh -effekt, samt några justeringar relaterade till den enhetens artificiella intelligens. Ett exempel, objektigenkänning.

Pris och tillgänglighet

https://www.youtube.com/watch?v=XVXytij8Rno

Huawei Mate 10 Den kommer att finnas tillgänglig den 2 november till ett pris av 700 euro. De tillgängliga färgerna är; svart, blå, brun / guld och rosa

DESTACADO: Huawei Mate 10 Pro, toda la información.
0 Shares