Huawei Mate 20 läckte ut i officiella bilder

0 Shares

De flesta läckor som har dykt upp på nästa Huawei-enheter har fokuserats på Pro-modellen. Idag är huvudpersonen Huawei Mate 20, en version som kommer att ha en liknande design, samma specifikationer och få skillnader. Denna apparat Det har läckt ut i officiella bilder och visar sin design i sin helhet. Vi granskar det nedan.

Som vi kan se på bilderna kommer Huawei Mate 20 att ha en mycket liknande design som Pro-modellen, särskilt på baksidan. Det kommer att ha en trippel kamera signerad av Leica och med en fyrkantig form. Detta skulle skjuta ut något från kanten. strax nedanför skulle vi ha en fingeravtrycksläsare. Förutom naturligtvis Huawei-logotypen.

På framsidan är där vi skulle se de flesta förändringarna. Dess stora skärm uppskattas, vilket skulle vara cirka 6,53 tum enligt källan. Vi ser en typ “drop” i det övre området, där endast kameran samlas in. Sensorerna och huvudhögtalaren är i det övre området. Den minimala ramen för det nedre området uppskattas också. Knapparna kommer direkt på skärmen.

Bilderna låter oss också se sidan på enheten, med en knapppanel i rätt område.

Huawei Mate 20, läckt tekniska specifikationer

Enligt WinFuture kommer Huawei Mate 20 att ha en panel 6,53-tums LCD-skärm och har en upplösning på 2244 x 1080 pixlar. Inuti hittar vi en åtta-kärnig Exynos 980-processor. Det kommer att ha olika versioner av intern lagring, med minst 64 GB, även om vi kan se mer lagring på andra marknader. Vi har också några detaljer om dess tredubbla kamera, och det är att huvudsensorn kommer att vara varken mer eller mindre än 40 megapixlar. Rollen för de andra två kamerorna är för närvarande okänd.

Slutligen skulle Mate 20 ha ett intervall på 4000 mAh, som Huawei P20 Pro. Priset kan vara cirka 750 euro och vi kanske inte ser det på vissa marknader. Pro-modellen skulle ha ett högre pris och den skulle nå fler länder.

Fler nyheter om Huawei

Detta kommer att vara designen av Huawei Watch GT, nästa Huawei smartwatch

Huawei Y9 2019, funktioner och pris

De officiella bilderna av Huawei Mate 20 Pro filtreras

0 Shares