Huawei Mate 9 filtreras igen i nya riktiga bilder

0 Shares

Den förestående lanseringen av Huawei Mate 9, det (framtida) senaste flaggskeppet för det kinesiska företaget. Den här gången ska vi visa dig en ny läcka i högkvalitativa foton på denna terminal:

Baserat på dessa foton kan vi få många detaljer och bekräftelser. Med andra ord finns det många tillfälligheter med de andra bilderna som vi visade dig för ett par dagar sedan.

Som du kommer att uppskatta, skärmen – 5,9 tum, eller 5,88 “för de finaste – har en mycket bra andel.

I den nedre delen av teamets framsida märker vi märkets logotyp. Ändå, där det finns en variation är i det övre området av detta ansikte. På bilderna från två dagar sedan hade vi högtalaren i mitten och två sensorer, en på varje sida. Fastän, i dessa nya ser vi två sensorer men på samma sida. Det är ingen milstolpsskillnad, men det är fortfarande ett iögonfallande utseende. Kanske är det två olika modeller, två olika prototyper.

Å andra sidan, tack vare de återstående bilderna, Vi kan bekräfta att en kropp är täckt av metall. Därför material premie skulle de säga närvarande i det nya från Huawei.

På ena sidan har vi volymknapparna och på / av -knappen, medan på den andra sidan finns plats för SIM -kortet, där det också kan stödja en MicroSD.

På dess övre kant har vi en mikrofon – eller så verkar det – och kontakten Jack 3,5 mm hörlursuttag. Dess motsatta motsvarighet presenterar utrymmet för USB Type-C-kontakt, åtföljd av två galler, som förmodligen är två högtalare. Det, eller en skulle vara huvudmikrofonen förtäckt.

mate-9-huawei-new-photos-02

Men det är inte allt. Som du kommer att se på bilden ovanför dessa rader har vi en mycket bra fångst av dess baksida. I den, dubbel kamera med Leica -signatur och certifiering. Förresten, låt oss inte glömma LED-blixt med två toner och autofokuslaser.

Under kameran sprang vi också in i rund formad fingeravtrycksläsare.

mate-9-huawei-new-photos-04

För närvarande är det allt vi kan berätta om Mate 9 från denna senaste läcka. Som du kanske har märkt sammanfaller den stora majoriteten av de estetiska detaljerna med tidigare information, förutom det som markeras i det övre området på framsidan.

Det är förresten nödvändigt att nämna det Dessa foton motsvarar den “normala” modellen, med den slutliga designen av denna förmodade variant väntande. kant, med kurvor på skärmen och ett knockdown -pris: 1300 dollar.

Tänk dock på att allt som sägs här är baserat på rykten och läckor. Ändå, Det finns redan för många tillfälligheter för den 3 november (morgon).

Källa: PhoneArena
0 Shares