Huawei MediaPad M5 läcker in färska renderingar, presenteras från olika …

0 Shares

Huawei MediaPad M5 har läckt ut tidigare, tack vare FCC-certifieringar och även Bluetooth SIG, men nu är det dags för vissa render att dyka upp. Enheten visas i vad som verkar vara officiella skisser. För er som undrar varför hoppet från MediaPad M3 till M5, siffran “4” är otur i Kina, så det är därför.

Hur som helst visar gråskala-renderingarna oss både en 10,1 tum och en 8,4 tum-modell, vilket är en ny utveckling. SHT-W09 M5 klarade FCC-certifieringen förra veckan utan ett 3,5 mm ljuduttag, som verkar ha återvänt nu. Jag förväntar mig också en seriös Harman Kardon-akustik ombord, eftersom föregångaren hade dem också. Dubbla eller till och med fyrhögtalare kan förväntas.

MediaPad M5 sägs ha en 2,5D-glaspanel på framsidan, ett unibody-metallfodral och en USB Type-C-kontakt. Hårdvaran som hittills läckt låter rimlig: ett 4980 mAh batteri, en Kirin 960-processor och 4 GB RAM. Skärmen har en upplösning på 2560 x 1600 pixlar och vi kan se att den här produkten debuterar på MWC 2018 i slutet av februari. Den fysiska hemknappen med fingeravtrycksläsare ser ganska ful ut, jag måste säga.

Jag förväntar mig en 13 MP bakkamera, en solid selfie-shooter och troligen EMUI 8.0 ovanpå Oreo.

0 Shares