Huawei Nova 9: ​​släppdatum och chipset från en läcka

0 Shares

huawei nova 6

Inom det kinesiska företagets smartphone -förslag, Huawei Nova 9 det blir det nya kapitlet för den medellånga / höga delen av marknaden. Sedan det amerikanska förbudet träffade företaget har de olika modeller som lanseras varje år drastiskt begränsats. Men det verkar som att avsikten är att hålla huvudserien aktiv, bland vilken vi hittar Nova.

Huawei Nova 9 kommer: här är vad nyheterna kommer att bli

Design och visning

Som väntat kommer Huawei Nova 6 -serien också att omfamna den nya estetiska stilen som introducerades med Huawei P50 (och Honor 50). Detta betyder främst utseendet på vertikal och rund kamera sett på den ovannämnda toppen av sortimentet. Enligt bilderna som visas i TENAA -databasen upptäcker vi att smarttelefonen kommer att ha en lutningsfärg, som sträcker sig från ljusblått till ljusblått. Färg som också fångas av detaljerna kring kamerans huvudsensor.

huawei nova 6

Hårdvara och mjukvara

I de första rykten om Huawei Nova 9 borde hårdvaran ha bestått av en SoC som återigen producerats av HiSilicon, det vill säga Kirin 990E 5G. Oöverträffad lösning, används för de billigare versionerna av Mate 30 respektive Mate 40 -serien, på Mate 30E Pro respektive den senaste Mate 40E.

Rykten skulle dock bekräfta att Nova 9 -serien kan debutera först i 4G -versionen och specifikt, enligt läckaren, skulle det vara att flytta smartphones Snapdragon 778G (ja, alltid som Honor 50) men med modem LTE. Kort sagt verkar det som att företaget kan implementera samma strategi som Huawei P50 och flytta 5G -varianten senare på året.

huawei nova 9 hårdvara 08/25

Det som är säkert är att laddningen av minst två modeller av Nova 9 -serien har certifierats 3C, med basmodellen som når en topp på 66W, medan den större modellen skulle gå så långt som 100W, med stil Honor 50. För batterikapaciteten istället, alltid enligt läckaren på Weibo är obalanserad genom att hävda att den lilla av sortimentet kommer att utrustas med en modul från 4500 mAh, medan den påstådda Pro i Nova 9 -serien skulle ha en från 4000 mAh. Valet dikteras troligen av laddkraften. Slutligen, för programvaran verkar det som om versionen av Harmony OS 2.1.

Pris och utgivningsdatum

Huawei Nova 9 -releaseperioden verkade komma att hända inom Q4 2021, just mellan november och december, och därmed avslutas Huaweis år. Det verkar dock som att serien kan förväntas mycket tidigare, det vill säga i slutet September 2021 och precis nästa 23 september, för att sedan starta försäljningen från 29, enligt vad han säger. Utbudet, enligt Weibo -läckaren, bör vara bredare än P50 -talet, som har ”lidit” dessa distributionsgränser.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares