Huawei P50 Pro har ett baksida som aldrig setts tidigare

0 Shares

huawei p50 pro bakstyck byd -material

Under de senaste timmarna har vi sett återvändandet av Huaweis högsta sortiment, som mellan den översta kameran och 4G -chipset har pratat mycket om dem. Tja, särdragen hos Huawei P50 sluta inte där, eftersom modellen Proffs har en bakstycket tillverkad med nya material för en smartphone.

Huawei P50 Pro: BYD förklarar det opublicerade materialet på baksidan

huawei p50 pro bakstyck byd material 2

Så hur är baksidan av Huawei P50 Pro? För att förklara det är tillverkaren av kroppen av de två smartphones i serien, det vill säga BYD, som någon mer uppmärksam kommer att komma ihåg är också en producent för Honor av den nya kursen. Faktum är att han först och främst förklarar att tjockleken minskas med 0,45 mm och att vikten därför har minskats med 14 gram. Dessutom är avståndet mellan displayen och den bakre mittramen bara 0,05 mm.

Men det som är mest intressant är i vilket material bakstycket är tillverkat: det är det första i världen som tillverkats i litiumglas med hög aluminiumhalt. BYD förklarade vidare att P50 Pro också tillämpade en NCVM -förstoftning för att förbättra ljusstyrkan (detta via icke-ledande galvanisk film) och en egenproducerad membranfixering, varvid varje platta görs sedan fulländad genom en serie av flera processer.

När man lär sig detta är det klart att nyfikenheten kring dessa två nya Huawei verkligen är mycket hög och det skulle vara intressant att prova dem, även med tanke på resultaten som erhållits på DxOMark under de senaste timmarna. Vad tycker du om det? Låt oss veta i kommentarerna!

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel Var kan man köpa Redmi Note 10 och Note 10 Pro i Italien | KupongNästa artikelMIUI 13 i augusti? Kanske får vi vänta lite längre

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares