Huawei P9 filtreras

0 Shares

Vi kom fram med ny utveckling inom teknikvärlden och efter de spektakulära nyheterna som MWC 2016 förde oss med de stora smartphonesna och nu är det tur till ett av de stora varumärkena, Huawei. Det stora märket väntar på presentationen av Huawei P9, och det nya kinesiska flaggskeppet har varit målet för läckorna.

Cam-930x407-1

Vi går med filtreringen och det första vi uppskattar är att den på framsidan har en USB typ CTillsammans med en 3,5 mm minijack -port för hörlurar, en mikrofon och en högtalare är det enda att notera här att uppenbarligen tanken på den dubbla främre högtalaren kommer att glömmas, för nu är det bara känt att den kommer att placeras på den nedre terminalen.

När det gäller dess interiör kan vi njuta av några 32 GB och utan att glömma versionerna av 64 GB och 128 GB, skulle också komma med Android 6.0 Marshmallow och ett batteri på 3900 mAh trots den smala designen som uppskattas.

r

Efter inredningen ser vi baksidan och det uppskattar vi dubbel kamera från 12 megapixlar som kommer att ligga bredvid laserfokus, blixt och fingeravtrycksläsare som ligger på baksidan och från vilken en bra prestanda förväntas, vilket framgår av de senaste Huawei -lanseringarna.

Så långt går filtreringen och det enda som det inte anger är priset som kan vara det viktigaste i denna terminal eftersom det kan slå bordet och överträffa sina konkurrenter med avseende på detta avsnitt.

0 Shares