Huawei presenterade i Ryssland smarta klockor Watch 3 Pro och Watch 3 som kostar från 29999 rubel

0 Shares

Huawei Watch 3

Den kinesiska teknikjätten Huawei tillkännagav på den ryska marknaden den första smarta klockan som kör den egenutvecklade HarmonyOS 2. Uppställningen innehåller två prylar: Huawei Watch 3 och Watch 3 Pro.

Huawei Watch 3 kommer att släppas i Active och Classic-versioner, som skiljer sig åt i design. Lådan, gjord av stål, har en storlek på 46 mm. Skärmen är skyddad av hållbart Corning Gorilla Glass. Gadget är utrustat med en plast- eller läderrem.

Huawei Watch 3

När det gäller Huawei Watch 3 Pro kommer den endast att erbjudas i den klassiska versionen. Lådan, som mäter 49 mm, är tillverkad av titan. Ratten är täckt med safirglas. Remmen är gjord av äkta läder.

Huawei Watch 3 Pro

Alla modeller är utrustade med AMOLED-skärmar och GPS-geolokaliseringsmoduler. ESIM-tekniken (elektroniskt SIM-kort) har implementerats, vilket gör det möjligt att använda klockan som mobiltelefon.

I normalt klockläge är batteritiden för Huawei Watch 3 14 dagar, i smart watch-läge – 3 dagar. För Pro-utgåvan är denna parameter 5 dagar och 21 dagar. Klockan har en standard uppsättning funktioner för att övervaka användarens fysiska aktivitet. Smartwatch-arsenalen innehåller en termometer, syrgasnivå i blodet och pulssensorer.

Huawei Watch 3 Pro

Från och med den 6 juli börjar smartwatchen acceptera förbeställningar. Men redan den 23 juni är det möjligt att förbeställa med en deposition på 500 rubel. I det här fallet får köparen en smart skala och ett FreeBuds Pro trådlöst headset för totalt 17 980 rubel som en gratis bonus.

Klockan säljs den 16 juli. Huawei Watch 3-modellen kostar 29999 rubel. Huawei Watch 3 Pro-utgåvan erbjuds för 36999 rubel.

Källa: shop.huawei.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares