Huawei presenterar Alla hjärtans dag-erbjudanden: många rabatter fram till 14 februari, även med kuponger

0 Shares

Huawei Alla hjärtans dag 2021

Februari månad börjar och uppenbarligen kunde de första initiativen tillägnade partiet av älskare inte saknas: Huawei Lagra tillkännagav erbjudandena från Alla hjärtans dag på smartphones, datorer, bärbara datorer och tillbehör – med rabatter, presenter och kampanjer – giltiga från 1 till 14 februari 2021.

Huawei Store: alla Alla hjärtans dag 2021 erbjuder på smartphones, bärbara datorer, datorer och tillbehör

Huawei Alla hjärtans dag 2021

Självklart kan vi inte låta bli att börja med de rabatter som är avsedda för de mest populära Huawei-produkterna. Bland dessa hittar vi modellen P30 Ny utgåva till 499 €, åtföljd av den bärbara Titta på Fit rabatt a 79 € i färgerna Graphite Black och Sakura Pink fram till 7 februari, medan Mint Green-versionen kommer att marknadsföras fram till den 14: e i månaden. Om du däremot är intresserad av ljudprodukter, var vänlig notera att hörlurarna FreeBuds Pro är på rabatt a 129 € fram till 8 februari och till priset av 139 € fram till 14. Slutligen FreeBuds 3 Trådbundet föreslås till 89 € från 3: e till 14: e i månaden.

Köp en enhet, Huawei ger dig en annan

Huawei X Gentle Monster Eyewear II

Några av modellerna på Huawei Store drar nytta av ett avgörande frestande Alla hjärtans dagskampanj: genom att köpa en enhet får du den en annan av samma modell som en gåva. Bland de enheter vi hittar Huawei Band 4 Pro, hörlurar FreeLace Pro och glasögon Huawei X Gentle Monster Eyewear II.

Handla Huawei Watch GT 2 Pro till 249 € du får ett par FreeBuds 3i-hörlurar som en gåva medan du är med P30 Pro till 599 € FreeBuds Pro-hörlurar ingår Alla hjärtans dag från Huawei Store fortsätt också för varumärkets datorer: Huawei MateBook X Pro 2020 (i5, 16 GB RAM, 512 GB) föreslås a 1199 € med inkluderad mus och ryggsäck. Huawei MatePad (Wi-Fi, 3 / 32GB) sjunker till 229 € med den medföljande M-Pencil-pennan.

KLICKA HÄR FÖR VALENTINSDAGKAMPANJER

Vi påpekar också att för varje beställning över 500 € kan du dra nytta av en kupong värt 50 € kan användas i butiken fram till 14 februari 2021. För mer information och alla Huawei Store-kampanjer tillägnad Alla hjärtans dag, högst upp hittar du länken till initiativsidan.

Rabattkoden AUNIBOX2 är tillbaka och besparingarna ökar | Uppdatering 08/02

Huawei MateBook 14 2020 prisutveckling

Förutom Alla hjärtans dag-erbjudanden är rabattkoden AUNIBOX2 också tillbaka, vilket gör att du kan spara en vidare 8%. Detta är en liten rabatt för mindre produkter, men det blir verkligen mycket attraktivt om du funderar på att köpa en bärbar dator. Nedan hittar du ett urval av produkter och tillhörande rabatterat pris. Glöm inte att ange kupongen AUNIBOX2 i lämplig ruta innan du fortsätter med köpet!

När det gäller användningen av rabattkoden är det inte känt om den kan användas på alla produkter; ingenting hindrar dig dock från att prova den på den enhet du är intresserad av.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares