Huawei presenterar Watch GT smartwatch med LightOS och Band 3 Pro fitness tracker

0 Shares

Tillsammans med de bästa smartphonesna Huawei Mate 20, Mate 20 Pro och Mate 20X presenterades smartklockan Huawei Watch GT som driver det egna LightOS -operativsystemet, som ersatte Google Wear OS, och Band 3 Pro -fitnessspåraren.

Huawei-Watch-GT

Specifikationer

Huawei Watch G är utrustad med en 1,39-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 454 × 454 pixlar. Smartwatchen är baserad på ett högpresterande och energieffektivt chipset med ARM Cortex-M4-arkitektur. Enheten är tillverkad i ett fodral av rostfritt stål 316L, och ramen är tillverkad av keramik, vilket gör att gadgeten klarar ett tryck på 5 ATM (statiskt tryck i en vattenkolonn vid 50 meter). Huawei Watch GT kommer att presenteras i 2 versioner – Sport med silikon och Classic – med ett läderband.

Titta på GT

Sensorer

Huawei Watch GT stöder traditionella funktioner som övervakning av rest sträcka, kaloriförbrukning och sömnkvalitet. Gadgeten är utrustad med en accelerometer, ett gyroskop, en geomagnetisk kompass och en optisk pulssensor på 6 lysdioder med Huaweis egenutvecklade Truseen 3.0 -teknik för maximal pulsavläsningsnoggrannhet.

Autonomi

Batteriet på 420 mAh ger upp till 30 dagars batteritid i aviseringsläge med GPS inaktiverad, pulssensor och andra smarta funktioner. När pulsmätaren är påslagen och gadgeten används under övningar i 1,5 timmar i veckan, kommer batteriets livslängd att minska till 2 veckor. Om du aktiverar alla funktioner, inklusive displayen, kommer klockan att fungera i 22 timmar. Magnetladdaren laddar din Huawei Watch G upp till 100% på mindre än 2 timmar.

Pris

Huawei Watch GT Sport och Watch GT Classic kommer att erbjudas till 199 € respektive 249 €.

Fitness Tracker Band 3 Pro

Fitness tracker Huawei Band 3 Pro är utrustad med en 0,95-tums AMOLED pekskärm. Förutom traditionella sensorer för fysisk aktivitet och sömnfaser fick gadgeten en pulssensor och GPS. Vattenbeständigheten för nyheten kommer att vara samma 5 atmosfärer. Kostnaden för Huawei Band 3 Pro är € 99.

Band 3 Pro

0 Shares