Huawei släppte bärbara datorer MateBook B3, MateBook B5 och MateBook B7

0 Shares

Huawei MateBook B5

Det kinesiska företaget Huawei har presenterat tre företagsbärbara datorer, MateBook B3, MateBook B5 och MateBook B7. Priset på datorerna har ännu inte meddelats, men parametrarna är redan kända.

Alla bärbara datorer är utrustade med TPM 2.0 hårdvarukrypteringsmoduler, vilket gör att de kan använda det senaste operativsystemet Microsoft Windows 11. Dessutom implementerar den nya MateBook tekniken för snabbt datautbyte mellan den bärbara datorn och smartphones.

Huawei MateBook B7

MateBook B7 har en 13,9-tums skärm som ger 3K-upplösning och täcker 100% av sRGB-färgområdet. Hårdvaruschemat för den bärbara datorn är baserat på Intel Core i7-1165G7-processorn. Tillverkaren har gjort förbättringar av kylsystemet. Pekplattan har också förbättrats.

Huawei MateBook B3

MateBook B5-versionen är utrustad med en 15,6-tums ram som ger 2K-upplösning. Intel Core i7-1165G7 fungerar som en central processor. Minnesarsenalen innehåller 16 GB “RAM” och en 512 GB SSD-enhet. Den yngre upplagan av MateBook B3 fick samma processor och 15,6-tums skärm, men matrisen har en Full HD-upplösning.

Källa: consumer.huawei.com/cn


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares