Huawei släppte S7 Pro 5G-smarttelefonen under det nya varumärket NZone

0 Shares

NZone S7 Pro 5G

På den kinesiska marknaden ägde meddelandet om den första smarttelefonen från NZone-märket, som ägs av teknikjätten Huawei, rum. Den nya produkten, kallad NZone S7 Pro 5G, kommer att säljas via China Mobile.

NZone S7 Pro 5G

Det är anmärkningsvärt att smarttelefonen är baserad på MediaTek Dimensity 720 5G-chipset, det vill säga den stöder 5: e generationens mobilnät. Under tiden förbjuder USA: s sanktioner Huawei att leverera 5G-aktiverade processorer. Tydligen gäller inte sanktionerna för det nya varumärket.

NZone S7 Pro 5G

Tillverkaren använde en 6,6-tums skärmpanel som ger en upplösning på 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Den bakre kameran är placerad på en rektangulär plattform. Den innehåller en 64 MP huvudmodul, en 8 MP “vidvinkel” med en 120 graders betraktningsvinkel och en 2 MP makroenhet.

Väskan har tre färgalternativ. Fingeravtrycksläsaren placeras på sidoytan. Ansvarig för strömförsörjningen är ett 4000 mAh batteri, som stöder 40W snabb laddning.

NZone S7 Pro 5G

Smarttelefonen erbjuds den kinesiska konsumenten i två konfigurationer. NZone S7 Pro 5G med 8 GB “RAM” och inbyggd blixtmodul kan köpas för $ 335. 8GB / 256GB-versionen kostar 390 $.

Källa: mydrivers.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares