Huawei Smart Screen TV V75 Super: här är den första Super Mini LED på marknaden

0 Shares

huawei smart skärm tv v75 super mini LED specifikationer prisutmatning

Under en tid, åtminstone i Kina och grannländerna, har Huaweis smart -TV etablerat sig som en kvalitetsprodukt och säkert med hög teknisk påverkan. Men ett steg framåt saknades och varumärket gjorde det i presentationen som också var värd för i P50, lanserar den första Smart Mini LED -TV snarare Super Mini LED, med Huawei Smart Screen V75 Super, av vilka vi presenterar tekniska specifikationer och pris.

Huawei Smart Screen TV V75 Super: allt om den nya Mini LED

Design och tekniska specifikationer

huawei smart skärm tv v75 super mini LED specifikationer pris utgång 2

Tittar vi på utformningen av den här nya smart -tv: n skiljer det sig inte så mycket från andra modeller i sortimentet, som t.ex. de senaste 98 ″, men det är i bakgrundsbelysningstekniken som förändrar allt. Faktum är att den här modellen är den första Huawei med teknik Mini LED, det blir Super tack vare det egenutvecklade HongHu -systemet, vilket ger ljusstyrkan upp till 3000 nitdärför bland de högsta möjliga. Detta görs via ben 46.080 mini LED, med en uppdelning a 2880 enheter.

Utöver det har vi en upplösning 4K 16: 9 (3840 x 2160 pixlar), med uppdateringsfrekvens a 120 Hz, med en 75 ″ diagonal. För den interna hårdvaran förlitar vi oss på ett eget chipset HongHu 898, förbättrad jämfört med den vanliga 818, med 4 GB RAM och väl 128 GB lagring. För ljudsektorn, utmärkt layout 3.1.2 e 20 enheter optimerad av Devialet. Presentera också den utmärkta webbkameran från 24 MP med Full HD -film och möjlighet till Air Gesture -övervakning. Operativsystemet är uppenbarligen HarmonyOS.

Huawei Smart Screen V75 Super – Pris och tillgänglighet

Den nya Huawei Smart Screen TV V75 Super Mini LED anländer till Kina till ett pris av ca. 3260 € (24 999 yuan), som verkligen är mycket, men eftersom det är en ny teknik, som är en modell med en bred diagonal, är den verkligen en del av supertoppen. Uppenbarligen, som ofta händer, är det svårt att komma ur.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares