Huawei Watch 3: att betala bara gnugga fingrarna, men inte för alla

0 Shares

Huawei Watch 3 gestbetalningar samtalshantering

Huawei Watch 3 är en av de mest ambitiösa wearables som för närvarande finns på marknaden. Helt reviderad i programvaran och på vissa sätt också i designen använder den nu viktiga innovationer som gör det enklare att använda. Faktiskt med Huawei Watch 3 det kan göras betalningar eller hantera samtal med gest väldigt enkelt men väldigt smart.

Huawei Watch 3: så här fungerar betalnings- och samtalsgester

Huawei Watch 3 gestbetalningar samtalshantering 2

Enligt vad som rapporterades av Huaweis officiella konto på Weibo introducerade de nya gesterna för Titta 3 (och förmodligen också för 3 Pro), de gör det möjligt att förenkla livslängden för bäraren. Faktum är att om du behöver betala men inte kan slösa tid på att hantera allt från urtavlan, bara lyfta handleden och gnugga fingrarna att aktivera AliPay och betala utan problem.

Huawei Watch 3 gestbetalningar samtalshantering 3

Men inte bara betalningar, eftersom cykling eller fysisk aktivitet också blir smartare. Detta beror på att Huawei Watch 3 har två mycket bekväma gester för att hantera samtal medan vissa aktiviteter utförs. Vill du svara men vill inte stoppa mig medan du springer? Det kommer att räcka för dig öppen hand för att starta telefonsamtalet. Om du däremot verkligen inte kan det räcka knyta handen till en knytnäve och böj handleden (perfekt för dem med händerna på styret) och samtalet avslutas.

Huawei Watch 3 gestbetalningar samtalshantering 4

Kort sagt, allt blir mycket mer bekvämt tack vare enkla små gester. Tyvärr är denna nyhet för närvarande reserverad för modeller i Kina, men det är inte uteslutet att det kommer att vara möjligt att använda dem i framtiden också för våra modeller, kanske med andra betalningsmetoder. Om du fortfarande vill veta mer om Titta på 3 Pro, vi lämnar dig där recension.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. DrömFöregående artikelXiaomi Mijia Robot 2 Pro kommer snart och lovar bra nyheter

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares