Hulu på Nintendo Switch: Hur man installerar & amp; Kolla på

0 Shares

Nintendo Switch är en populär konsol bland spelare. Precis som Xbox- och PlayStation -konsoler kan du använda Nintendo Switch för att titta på medieinnehåll med hjälp av strömmande appar. Bland dem är Hulu ett utmärkt val för sladdskärare som vill strömma populära filmer och tv-program på Switch. Den USA-baserade prenumerationsströmningstjänsten låter dig också titta på levande TV-kanaler som ABC, Animal Planet, Discovery, HGTV, TLC, TNT och många fler. Du kan också lägga till premiumkanaler som HBO, Cinemax och Showtime som ytterligare tillägg genom att betala lämplig avgift. Om du är en ny användare att byta, här är guiden för att ladda ner Hulu -appen.

Registrera dig för Hulu

Som vi nämnde tidigare är Hulu en prenumerationsbaserad streamingtjänst och du måste registrera dig för dess tjänst innan du installerar Hulu-appen på Nintendo Switch.

Steg 1: Öppna en webbläsare på din dator eller mobil och besök signup.hulu.com/plans.

Steg 2: För närvarande finns det tre planer tillgängliga i Hulu:

  • $ 5,99/månad – Hulu med annonser
  • $ 11,99/månad – Inga annonser
  • $ 44,99/månad – Hulu + Live TV

Om du vill strömma Live TV -kanaler registrerar du dig för Hulu + Live -plan. Välj den plan du behöver och gå igenom betalningsförfarandet för att slutföra processen.

Se Hulu på Nintendo Switch

Steg 1: Starta din Nintendo Switch och anslut den till internetanslutningen.

Steg 2: Öppna Nintendo eShop och använd sökfältet för att söka efter Hulu -appen.

Steg 3: Från sökresultaten väljer du Hulu och trycker på Free Ladda ner att installera den.

Steg 4: När du har laddat ner klickar du på Stänga för att slutföra processen.

Steg 5: Gå tillbaka till startskärmen och starta Hulu -appen.

Steg 6: Klick Logga in och ange dina referenser för att börja strömma innehållet.

Om du är en ny användare och inte redan har registrerat dig klickar du på Starta din free rättegång och ange betalningsinformation för att strömma Hulu -innehåll.

För att avsluta

Att installera Hulu på Nintendo Switch är väldigt enkelt. Efter nedladdning ansluter du konsolen till TV: n och tittar på dina favoritfilmer eller tv -program på större skärmar. Samtidigt måste användarna komma ihåg att Hulu endast är tillgängligt för användare i USA. Om du inte är bosatt i USA kan du inte ladda ner den här tjänsten.

Några frågor relaterade till den här guiden? Använd kommentarsektionen för att nämna det. För fler streamingguider, följ vår Facebook och Twitter profiler.

0 Shares