Hur aktiverar jag mörkt läge i Google Classroom? [Possible Ways]

0 Shares

Google Classroom är en free programvara designad av Google. Denna app är främst inriktad på papperslös delning mellan studenter och lärare. Lärare kan enkelt spåra sin elevs aktiviteter och ge feedback i realtid. Alla som har ett personligt Google -konto kan komma åt Google Classroom -tjänsten och gå med i klasserna genom att ange klasskoden. Det är ett flexibelt program som är allmänt tillgängligt på alla plattformar inklusive Android, iOS, Windows och många fler. Alla dokument, filer, uppdrag, videor av eleverna lagras och synkroniseras med Google Drive. Google Classroom är säkert och är mycket säkert med G Suit -tjänsten aktiverad med mycket anpassning. Generellt är standardbakgrunden för Google Classroom vit. För att ändra bakgrunden till Google Classroom till mörkt läge, ta en titt på instruktionerna nedan.

Hur aktiverar jag Google Classroom Dark Mode?

Du kan inte hitta mörkt läge som ett inbyggt alternativ på Google Classroom-webbplatsen eller i versionerna Android och iOS (iPhone / iPad). Men det finns ett sätt att använda den här tjänsten i mörkt läge med hjälp av elegant Chrome -tillägg. Med Stylish kan du enkelt aktivera mörkt läge för alla dina webbplatser. Den snygga tillägget är officiellt väl integrerat med webbläsare Chrome, Firefox, Opera och Safari,

#1: Starta önskad webbläsare på din dator.

#2: Öppna lämpliga webbutiker i webbläsaren du använder (t.ex.: Chrome Web Store).

#3: Sök efter Snygg tillägg och välj tillägget från förslagslistan.

#4: Installera sedan det snygga tillägget i din webbläsare.

#5: När ett tillägg har installerats, öppna en ny flik och klicka på den snygga ikonen längst upp till höger på din webbläsarskärm.

#6: Välj sedan temat för din webbläsare från biblioteket.

#7: Gå sedan till https://classroom.google.com/ och logga sedan in med ditt Gmail -konto.

#8: Nu ändras din Google Classroom -bakgrund automatiskt till mörk.

Viktig anmärkning: Förutom Stylish finns det ett antal mörka tematillägg som är tillgängliga, inklusive Dark Mode, Dark Reader, Dark Display, Night Eye, Midnight Lizard och många fler.

Så här aktiverar du Google Classroom Dark -läge i mobilappen

Det verkar inte finnas något sätt att ändra Google Classroom -bakgrunden till mörk på Google Classroom -mobilversionen (Android och i iOS). Även om du aktiverar enhetens mörka läge i telefonens inställningar kommer det inte att göra Google Classroom till en mörk bakgrund. Så en användare måste vänta tills Google officiellt lanserar en uppdatering med en mörklägesfunktion.

För att avsluta

Nu kommer du att vara tydlig med möjligheterna att ändra Google Classroom -bakgrunden till Dark. Att använda ett webbläsartillägg är det enda sättet att använda denna Google -tjänst i mörkt tema. De andra populära Google -produkterna som Google Nyheter, Google Assistant och Google Discover har inte heller en särskild funktion för mörkt läge. Hoppas att Google kommer att lansera alternativet för mörkt läge i sina framtida uppdateringar.

Kommentera nedan dina tankar om Google Classroom mörkt läge. Följ vår Facebook och Twitter står för mer relaterade tekniska uppdateringar.

0 Shares