Hur avbryter jag IPSY -medlemskap? [1 Minute Guide]

0 Shares

IPSY är en prenumerationsbaserad skönhetstjänst där du kan få en skönhetsväska och sminkprodukter varje månad enligt dina behov. När du registrerar dig för IPSY måste du gå igenom en skönhetsquiz som hjälper dig att anpassa din Glam Bag. Det finns tre prenumerationsnivåer tillgängliga i IPSY: Glam Bag ($ 12), Glam Bag Plus ($ 25) och Glam Bag Ultimate ($ 37). Eftersom det inte finns någon free test i IPSY, kan några av användarna registrera sig för tjänsten utan att känna till dess funktioner. Om du är en bland användaren som registrerade sig för IPSY i blindo, här är guiden för att avbryta tjänsten.

Steg för att avbryta din IPSY -prenumeration

Du kan säga upp din IPSY -prenumeration när som helst för att undvika automatisk debitering från ditt konto. Du kan bara säga upp IPSY -medlemskapet online och du kan inte säga upp din prenumeration från en iPhone- eller Android -app.

Steg 1: Öppna en webbläsare och besök ipsy.com.

Steg 2: Logga in på ditt IPSY -konto

Steg 3: Gå till konto sektion.

Steg 4: Klick Redigera kontoinställningar.

Steg 5: Bläddra ner och välj Hantera mitt medlemskap.

Steg 6: Välj Hjälp mig att stoppa mitt medlemskap.

Steg 7: Välj Fortsätt avbokningen.

Steg 8: Välj en anledning för din avbokning och klicka Fortsätt avbokningen.

Steg 9: Det är allt. Din IPSY -prenumeration avbryts om några minuter. Du får ett bekräftelsemeddelande via e -post.

Notera: Du kan fortsätta använda tjänsten till slutet av faktureringsperioden.

För att avsluta

Ett IPSY -medlemskap är kontinuerligt och förnyas automatiskt. Du måste avbryta tjänsten om du inte är intresserad av dess funktioner. Vi hoppas att vår guide visade dig rätt riktning för att avbryta tjänsten och radera IPSY -kontot. Du kan också skicka ett mail till [email protected]ipsy.com för mer information om hur du avslutar prenumerationen.

Använd kommentarsfältet nedan för att dela feedback relaterad till den här guiden. Håll kontakten med oss ​​på Facebook och Twitter för de senaste uppdateringarna.

0 Shares