Hur censurerar du saker och människor på foton med Xiaomis MIUI

0 Shares

hur censurera Xiaomi Miui foton

Du har ett skott som innehåller människor, föremål eller skrifter som du inte vill vara där och du letar efter ett sätt att censurera delar av bilderna? Tja, om du har en smartphone Xiaomi, vet då att inom de många verktygen i MIUI det finns en speciell funktion. Nästan säkert finns en sådan funktion också i andra gränssnitt, men i den här artikeln vill jag fokusera på ägare av enheter från det asiatiska företaget. Också för att proceduren som ska följas är mycket enkel och låter dig dölja delar av bilder i minnet i några steg.

Xiaomis MIUI låter dig censurera delar av foton: så är det

Metoden som jag förklarar är giltig för alla bilder du har i din Xiaomi-smartphone, oavsett om du har skapat den eller att du har sparat den från webbplatser och sociala nätverk. Det viktiga är att den här bilden du vill censurera finns i Galleri av MIUI, eller appen du kan använda för att göra det. Så det finns inget behov av att ladda ner appar från tredje part som gör detta. Här är proceduren att följa:

Öppna Galleriet och välj bilden du vill redigera Klicka på redigeringsikonen (den andra längst ner från vänster) Bläddra i det horisontella verktygsfältet till botten och välj alternativet “”

Vid denna punkt kommer Gallery-appen att erbjuda dig olika typer av mosaikborstar: den rekommenderade är den första, som kan kvadrera bilden och returnera den typiska pixeleffekten. Men du kan välja vilken typ av borste som passar bäst för ditt syfte. Med skjutreglaget kan du välja borstens storlek med fingret: ju mindre den är, desto mindre blir den del av skärmen som påverkas och vice versa. När censuren är klar, bekräfta och spara fotot, så att du får en kopia av originalet (som kommer att finnas kvar i minnet) med ändringarna.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Tidigare artikel Huawei ger dig ytterligare sex månaders garanti: Så här gör du Nästa artikel

0 Shares