Hur du konfigurerar Cura för Anet A8 | Guide

0 Shares

Guide care konfigurerar Anet A8

Avsnittet i vårt forum tillägnad världen av 3d-utskrivning, som den här gången är berikad med en guide tillägnad hur konfigurera och använda Cura-programvaran för att “driva” den allt billigare skrivaren Anet A8.

Behandling, för oinvigda är det en av de mest populära programvara för skivning. Programmet tar sedan hand om att “skära” en startande tredimensionell modell, som vanligtvis importeras till .stl-format, och för att få den uppsättning operationer som måste utföras av skrivaren för att återge objektet i verkligheten. Dessa indikationer registreras sedan i a G-kodfil, som kan tolkas av skrivaren.

anet a8 3d-skrivare

Hur du konfigurerar Cura för Anet A8 | Guide

I guiden visar vi dig en startkonfiguration som skulle tillåta dig att använda denna praktiska skivare omedelbart och vi kommer också att förklara betydelsen av de olika parametrarna. På detta sätt kan du ändra konfigurationen efter dina behov för att få utskrifter av utmärkt kvalitet. Vi påminner dig också om att vissa alternativ kan vara mer eller mindre användbara beroende på objektet som ska skrivas ut och filamentets material, så vi rekommenderar alltid en finjustering av konfigurationen för din Anet A8!

Konfigurera Cura för Anet A8

VIKTIG: Proceduren som beskrivs i den här handboken presenterar komplexa åtgärder som, om de utförs felaktigt, kan skada din enhet. Det rekommenderas att endast köras av användare som har fått god erfarenhet av modding. Personalen på GizChina.it hålls inte ansvarig för skador på enheten.

forumlogotyp

Du hittar den kompletta guiden i vårt forum (3D-skrivare avsnitt). Vi inbjuder dig också att delta i stort antal i diskussionen och hålla koll på eventuella uppdateringar om proceduren.

[su_app]

0 Shares