Hur lägger man till Facebook på Roku? Endast möjlig metod

0 Shares

Facebook är en av de populäraste sociala nätverksplattformarna idag. Det hjälper till att dela bilder, artiklar, länkar och många fler. Till skillnad från andra appar som Whatsapp, Instagram, Twitch, etc. Facebook lyser som en global ledare med fler antal följare. Detta beror på att Facebook också kan användas som ett marknadsföringsverktyg förutom underhållning. Även om Facebook är ett officiellt nätverk för sociala medier, är det fortfarande inte tillgängligt på Roku -enheten/spelaren. Men det finns några alternativa metoder för att komma åt Facebook på Roku -anslutna TV -apparater.

Det enda sättet att komma åt Facebook på Roku men är genom Screen-Mirroring. Låt oss se hur vi gör det. Om du inte vill använda den här lösningen måste du vänta tills Facebook officiellt släpper en app för Roku. Annars kan du bli underhållen med Facebook -alternativ eller andra populära appar som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu och mycket mer.

Steg för att casta/spegla Facebook på Roku

Stegen för att lägga till Facebook på Roku -enhet/spelare på TV listas nedan.

(1) Anslut Roku -enheten till en HDMI -port på TV: n.

(2) Se till att din smartphone och Roku -enhet/spelare är anslutna till samma Wi-Fi nätverk.

(3) Användaren kan ta Roku -fjärrkontrollen och trycka på Hemknapp och gå till Roku startskärm.

(4) Roku -startskärmen visas, klicka på inställningar från de valda alternativen.

(5) Välj Systemet alternativ. Klicka sedan på Screen mirroring (beta) för att starta screen mirroring.

(6) Därifrån väljer du Screen Mirroring och väljer antingen ”Fråga eller tillåt alltid” från de valda alternativen.

(7) Det kommer att börja söka efter enheter i närheten. Knacka på din smartphone eller surfplatta för att para ihop den och casta eller spegla till TV -skärmen.

(8) Öppna nu Facebook -applikationen på din enhet antingen smartphone eller surfplatta och börja använda.

Slutnot

Eftersom Facebook -streaming inte är tillgänglig på Roku. Screencasting eller Screen mirroring är det enda alternativet att casta. Användaren kan casta från Facebook på både Android- och iOS -plattformar. Om du fortfarande hänger med tvivel kan du använda kommentarsfältet. Följ techowns på Facebook och Twitter för att fånga våra senaste artiklar direkt.

0 Shares