Hur man ansluter Apple TV till WiFi [Easy Guide]

0 Shares

Apple TV toppar de digitala mediaspelarna när det gäller funktioner såväl som priset. Det låter användarna titta på filmer och program i bästa upplösning och ger en teaterliknande upplevelse. Med Apple TV får du mer uppslukande och personlig tv -tittning med hundratals streamingappar. Hitta det du vill ha med en knapptryckning på pekytan på Apple TV -fjärrkontrollen. Det är så enkelt att styra TV: n med Siri -stöd för tvOS -fjärrkontroll. Med iCloud -stöd kommer du att kunna komma åt ditt medieinnehåll som foton, videor och delade album på den stora skärmen. För alla dessa är det främsta du behöver internetanslutningen. Du kan göra det antingen med en router med en Ethernet -kabel eller trådlöst med ett WiFi -nätverk. Detta avsnitt syftar dock till att vägleda dem som ville veta hur man ansluter Apple TV till WiFi.

Hur ansluter man Apple TV till WiFi?

Oavsett tvOS -modellen måste du ansluta den till WiFi för att strömma innehåll. Lär dig att ansluta den till WiFi baserat på modellen du äger.

(1). Slå på din tvOS och navigera till inställningar (kugghjulsikon)

Notera: Om du använder Apple TV 2: a eller 3: e generationen väljer du Allmän under skärmen Inställningar.

(2). Välja Nätverk på följande skärm.

(3). Under Förbindelse, kryssa i rutan.

(4). Apple TV kommer börja skanna för WiFi -nätverket.

(5). Välj WiFi -nätverket som du vill ansluta Apple TV till.

(6). När autentiseringssidan visas anger du WiFi -lösenord med knapparna på skärmen och klicka Fortsätta.

(7). När tvOS ansluter till WiFi framgångsrikt visas ett bekräftelsemeddelande. Välj Gjort.

WiFi -nätverket som ditt tvOS är anslutet till visas högst upp.

Vår åsikt

Om du vill strömma någonting med Apple TV måste du verkligen ansluta det till ett trådlöst nätverk. Förutom tv -tittande är WiFi -anslutning ett måste för att ladda ner appar, spela musik, etc. Se till att du håller din router tillräckligt nära tvOS och låter den känna igen WiFi enkelt. Med detta kan du ansluta din Apple TV till valfri hotell -WiFi när du är en frekvent resenär eller när du flyttar till en ny plats.

Tycker du att det här avsnittet är användbart och informativt? Dela din åsikt som kommentarer. För mer användbara artiklar kan du följa oss på Facebook och Twitter.

0 Shares