Hur man ansluter en iPad till en projektor [3 Simple Ways]

0 Shares

En iPad är ett utmärkt verktyg för massor av aktiviteter, som att läsa eller göra musik, etc. Men det är inte ett perfekt verktyg för att presentera för en större publik. Som alltid skulle du behöva en projektor för att hålla presentationer för en större publik. För det kan du behöva ansluta din iPad till en projektor. Med rätt adapter, HDMI/VGA -portar och alternativ för skärmspegling kan du enkelt börja projicera. Låt oss diskutera alla möjliga sätt att ansluta en iPad till en projektor.

Anslut en iPad till en projektor

Du kan ansluta din iPad till projektorn på mer än olika sätt. Du kan behöva VGA- eller HDMI -portar och kablar tillsammans med rätt adapter. Några av de nyare modellprojektorerna låter dig ansluta med en enda tråd.

Anslut en iPad till en projektor med adapterkabel

  • De flesta av din projektor kommer att ha en VGA- eller HDMI -port. HDMI är den adapter du vill ha när du vill projicera både ljud och video. VGA fungerar inte med ljudet.
  • Du kan behöva hitta en adapter som stöder både HDMI- och VGA -ingångar. Du behöver också en HDMI- eller VGA -kabel för att ansluta projektorn.
  • De flesta av iPad har en belysningsport som nyligen har ersatts av en USB C-port. Så se till att du har rätt kabel för att ansluta till iPad.

Anslut till Apple TV

  • Du kan också använda en HDMI -kabel för att ansluta projektorn till Apple TV. Men du måste se installationshandboken för din projektor för att ansluta till Apple TV.
  • Anslut din Apple TV och iPad till samma Wi-Fi-nätverk. Starta kontrollcentret genom att svepa nedifrån eller uppåt från skärmens undersida.
  • Knacka på Skärmspegling alternativ.
  • Välj din Apple TV från listan över tillgängliga enheter.

Anslut iPad till projektorn med en enda kabel

  • Detta är ännu ett sätt. De flesta projektorer eller bärbara projektorer levereras med en USB C-kabel.
  • Allt du behöver är en blixt till USB C eller USB C till USB C kabel för att ansluta enheterna.

Techowns tips! Hur man döljer appar på iPhone och iPad

Det här är de tre enkla sätten att ansluta din iPad till projektorn. Om du känner till något annat enklaste sätt, vänligen nämn dem i kommentarfältet. Det kan hjälpa andra människor att enkelt ansluta. Använd kommentarsektionen för att dela frågor relaterade till den här guiden.

Följ vår Facebook och Twitter sidor för att få de senaste uppdateringarna från oss.

0 Shares