Hur man byter namn eller ändrar ditt iPad -namn

0 Shares

Letar du efter sätt att ändra ditt iPad -namn? Första gången iPad-användare kan känna sig förvirrade eller har ingen aning om var de ska hitta alternativet för att ändra sitt iPad-namn. Anledningen till att namnet ändras kan skilja sig från en användare till en annan användare. Vissa kanske tycker att det befintliga namnet är lite tråkigt, eller när du hade två eller flera iPad med samma namn kan du ha svårt att hitta rätt enhet under Airplay. Oavsett anledning kan vi vägleda dig på enkla sätt att ändra ditt enhetsnamn. Läs den här artikeln för att hitta det enklaste sättet.

Hur man ändrar iPad -namn

Det finns bara ett sätt att ändra din iPad -namn, och du kan ändra det direkt från enhetsinställningarna. Samtidigt bör du komma ihåg att du inte kan ändra iPad -namnet genom att logga in på ditt iCloud -konto i en webbläsare.

[1] Slå på din iPad och välj inställningar app.

[2] Rulla ner i menyrutan till vänster och klicka sedan på Allmän alternativ.

[3] På höger sida, slå på Handla om meny.

[4] Välj den namn avsnitt från menyn.

[5] Ta bort eller ta bort det befintliga namnet och ange det nya namn du vill ha. Du kan också använda specialtecken, emojis, symboler och siffror till namnet.

[8] När du har angett det nya namnet på din iPad klickar du på Gjort alternativ för att spara det nya namnet för din iPad.

[7] Nu kan du se det nya namnet på din iPad.

De ovan nämnda stegen gäller alla iPad-modeller som körs på iOS 12 och senare. Om du kör den äldre versionen, uppdatera din iPad till den senaste versionen och ändra namnet utan problem.

Några frågor eller feedback relaterade till den här guiden? Använd kommentarsektionen nedan. Under tiden trycker du på följknappen på vår Facebook och Twitter sidor för att hålla dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

0 Shares