Hur man Chromecast Big Ten Network till TV

0 Shares

Big Ten Network [BTN] är en sport-TV-kanal för kollegiala sportevenemang baserade i USA. Det täcker fotboll, basket, andra sporter i 1700+ evenemang. BTN erbjuder original som klassiska spel, specialshower, analysprogram. TV-kanalen har en separat streamingapp för att titta på matcherna online, och namnet är Big Ten Network Plus. Du kan Chromecast Big Ten Network till TV: n för att titta på matcherna på TV, och låt oss titta på proceduren.

Stora tio Network Plus-appen strömmar live-matcherna nästa dag och spelar om på begäran. Det har också streaming av sportevenemang från Fox, FS1, ABC, ESPN, CBS. Classics-sektionen är välorganiserad i varje enskild skola för enkel åtkomst. Du kan bara titta på innehållet i appen med prenumerationsplanen och prenumerationen finns i två varianter.

Prenumerationsplan En gång i månaden Årlig
Konferenspass 14,95 dollar 119,95 dollar
Skolpass 79,95 $ $ 9,95

Förutom dessa två prenumerationspass har BTN plus också Sports Pass för att täcka en enda sport för hela året. Sports Pass är tillgängligt för baseboll, ishockey, fotboll, basket, fotboll, Lacrosse, volleyboll, brottning, fälthockey.

Chromecast Big Ten Network Plus

Big Ten Network-appen har en inbyggd cast-ikon för att ansluta till Chromecast, och därmed är det enkelt att Chromecast Big Ten Network på TV. Du kan utföra ovanstående åtgärder från din Smartphone såväl som från din PC / Laptop.

Via Smartphone

(1). Anslut Smartphone och den Chromecast-enhet till samma Wi-Fi-anslutning.

(2). Installera Big Ten Network-appen från Google Play Butik, App Store på Android-telefonen, iPhone respektive.

(3). Starta Big Ten Network-appen och logga in med dina kontouppgifter.

(4). Välj matchningen för streaming och klicka på Cast-ikonen högst upp på skärmen.

(5). Välj den Chromecast-enhet för att ansluta och se matchen på en Chromecast-ansluten TV.

Genom PC / Laptop

(1). Välj din på din PC / bärbara dator Google Chrome webbläsare för att starta.

(2). Gå till Big Ten Network Plus webbplats och klicka på menyn längst upp till vänster.

(3). Välj Logga in och ange E-post, Lösenord av ditt konto.

(4). Tryck på tre vertikala prickikonen (Anpassa och kontrollera Google Chrome) och välj Cast-alternativ.

(5). Klick Chromecast-enhet och anslut till den. Välj Källor rullar ned och klicka på Cast-fliken för att screencast den specifika fliken.

(6). Välj innehåll på datorn och titta på dem på TV: n.

Sluta

Således är Big Ten Network en fantastisk app för att se turneringar på skolan och högskolanivå på TV: n. Du kan också använda streamingtjänster som fuboTV, Sling TV, Hulu, etc., för att titta på Big Ten Network live-kanalen.

Om du har några problem med ovanstående metod, vänligen meddela oss i kommentarfältet. Följ techowns Facebook och Twitter sidor för att få omedelbara tekniska relaterade uppdateringar och artiklar.

0 Shares