Hur man installerar LuluBox på Android

0 Shares

Under de senaste åren har många alternativa appbutiker släppts, men de flesta är för iOS -användare. Medan Android -användare har fått ett par appbutiker, är det ingenting jämfört med iOS, och många användare har behövt rota sina enheter om de ville ha något speciellt. Nu finns det ett nytt alternativ, men det är inte din run-of-the-mill-appbutik. De flesta av dessa butiker ger användarna ett bra val av modifierade spel för free, fungerande emulatorer, tweaks och mycket mer. Den senaste för Android -användare heter Lulubox, och det är mer ett verktyg än en appbutik. Istället för att ge användarna appar att ladda ner istället, ändrar det vissa appar och spel som redan har laddats ner från den officiella appbutiken på deras enheter. Dess free att använda, kräver inte att du rotar din enhet, och det finns till och med ett inbyggt chattrum som gör att spelare kan umgås och lära känna andra medspelare.

Hur man installerar Lulubox App

Detta är ganska enkelt att göra – Lulubox APK -filen måste installeras manuellt på din enhet:

 1. Öppna Android -inställningar
 2. Tryck på Säkerhet eller sekretess och aktivera Tillåt från okända källor – underlåtenhet att följa detta steg betyder att Lulubox inte kan användas på din enhet
 3. Öppna din webbläsare och gå till Lulubox nedladdningssida
 4. Knacka på APK -filen för att ladda ner den och gå till mappen Nedladdningar
 5. Dubbelklicka på filen och notera alla installationsanvisningar på skärmen
 6. När ikonen väl finns på din hemsida installeras Lulubox

Hur man använder Lulubox App

Lulubox är en användarvänlig app, men den liknar inte tredjepartsappbutiker vi har vant oss vid. Istället är det ett verktyg som fungerar för att ändra spel som redan är installerade på din enhet. Öppna Lulubox och du kommer att se en lista över alla installerade spel som stöds. Tryck på vilken du vill ändra och en lista med tillgängliga ändringar visas. För att aktivera dessa ändringar måste booster aktiveras och, när du inte längre vill ha dem, helt enkelt inaktivera booster. Låt oss till exempel säga att du installerade Garena Free Eld på din enhet. Genom att installera Lulubox får du mycket snabbare spel och en mängd fler skinn att välja mellan.

Var dock medveten om att Lulubox inte är en plats för nedladdning av spel; ändra bara dem på din enhet. Om du inte har laddat ner ett spel från den officiella appbutiken kan Lulubox inte ändra det.

Fördelar och nackdelar

Lulubox skiljer sig inte från någon annan tredjepartsapp genom att den har sin rättvisa fördelar och nackdelar:

Fördelar

 • Massor av olika modifieringar, vilket gör ditt spel mer konkurrenskraftigt och spännande
 • Många titlar stöds
 • Spelkvaliteten påverkas inte

Nackdelar

 • Du kan inte ladda ner spel, bara ändra de som är installerade på din enhet
 • Att starta och stänga av appen kan vara lite knepigt
 • Om du vill ändra ett spel som du inte har, gå till den officiella butiken och ladda ner det. Sedan kommer Lulubox att tillhandahålla ändringarna

Åtgärda Lulubox -fel

Sammantaget fungerar Lulubox bra, men vissa problem rapporteras. De är alla enkla att fixa, och dessa är de vanligaste:

Se till att alternativet okända källor är aktiverat. Annars går det inte att ladda ner Lulubox. Om det inte är det, ta bort Lulubox och installera om, se till att okända källor är aktiverade först.

 • Lulubox slutade plötsligt att fungera

Det enklaste sättet att lösa detta är att ta bort Lulubox och sedan installera om det. Se till att du har det specifika spelet du vill ändra på din enhet och öppna det via Lulubox.

 • Felmeddelande för undantag körs

Om du får ett felmeddelande med texten “Running Exception! Kontrollera din mobiltelefons driftsmiljö och försök igen senare. ”Det finns ett par sätt att fixa det. Först måste du rensa appdata och cacheminne och för det andra, om en Hex -editor har installerats på din enhet, ta bort den. Hex Editors och Lulubox är samma programtyp och orsakar en konflikt när de körs samtidigt.

Om du inte kan fixa Lulubox med något av dessa förslag måste du se till att du har den senaste versionen på din enhet. Gamla versioner fungerar inte bra när det finns en nyare uppdaterad version tillgänglig. Du bör också vara medveten om att kundsupport inte är givet, med tanke på appens tredje part. Du kan försöka kontakta utvecklarna på deras sociala mediasidor, men det finns ingen garanti för att de kommer att svara.

Vanliga frågor

Alla inofficiella appar lockar frågor, och Lulubox är inget undantag. Dessa är de vanligaste frågorna:

Hur säker är Lulubox?

100%. Det fanns inga virus, skadlig kod, utnyttjanden eller något som kan skada dina enheter under vår omfattande testning.

Kan jag använda den på iOS?

Nej, eftersom det är en Android -app, och utvecklarna kommer inte att göra den tillgänglig för iOS -användare.

Hur är det med mitt skrivbord?

Ja, LuluBox fungerar på Windows och macOS, men du måste installera en pålitlig Android -emulator först, till exempel Nox Player eller BlueStacks.

Är Lulubox Free?

Ja, och utvecklarna har inga planer på att ta betalt för det.

Hur använder jag Lulubox för att spela spel?

Nedladdning av spel från Play Store sätter en ikon på startskärmen för enkel åtkomst. Med Lulubox öppnar du verktyget och trycker på det spel du vill ändra. Aktivera booster för att tillämpa alla listade ändringar och njuta.

Lulubox på Android är ett bra verktyg för användare. Istället för att fylla din enhet med modifierade versioner av dina aktiespel, ändra helt enkelt dessa spel på din enhet och njut av alla extra tillägg för free.

0 Shares