Hur man installerar Phoenix på iPhone

0 Shares

Medan vi börjar se jailbreak -verktyg sippra tillbaka till våra liv, är de flesta av dem bara för de nyare enheterna. Vare sig det är valfritt eller för att deras enheter är för gamla för att uppgraderas, många användare kör fortfarande iOS 9 och har inte kunnat installera några av de senare verktygen. Nu kan de, med Phoenix jailbreak stöder iOS 9.3.5 till iOS 9.3.6. Phoenix har utvecklats och släppts av Tihmstar och Siguza och erbjuder allt du kan förvänta dig med ett säkert, pålitligt och stabilt jailbreak som du kan installera på din enhet utan att behöva din dator. Här är allt du behöver veta.

Vad är Phoenix Jailbreak?

Phoenix är det enda jailbreak som släpptes på senare tid för att stödja de äldre iOS -versionerna. Den är halvbunden och fungerar på följande iOS 9.3.5-iOS9.3.6-enheter:

 • iPad 2
 • iPad 3
 • iPad 4
 • iPad Mini
 • iPhone 4S
 • iPhone 5 (A6)
 • iPhone 5C (A6)
 • iPod 5G

En annan skillnad mellan detta och senare jailbreaks är att det fortfarande använder den populära och användarvänliga Cydia som en pakethanterare där de flesta andra nu använder Sileo. Med Cydia får du ett användarvänligt, välbekant gränssnitt för att ladda ner dina tweaks, mods, appar och mer från de inbyggda lagren.

Medan iOS 9 är föråldrad, är det för många användare det bästa de kan få. Men Phoenix jailbreak fungerar bara på en liten del av iOS 9, inte hela sortimentet av firmwareversioner, så om du inte är säker på om din enhet stöds installerar du Phoenix. Det kommer automatiskt att upptäcka om din enhet stöds eller inte.

Tänk dock på att Phoenix är ett halvt obundet jailbreak; detta innebär att när din enhet startas om, jailbreak tas bort och måste återaktiveras med hjälp av nedladdningsstegen.

Så här installerar du Phoenix Jailbreak på iOS 9.3.6

Phoenix kan installeras på din enhet på flera sätt, men en av de enklaste är att installera den direkt utan att behöva använda din dator. Detta görs genom att först installera en tredjepartsappbutik på din enhet och sedan installera Phoenix, ett säkrare sätt att jailbreaka. Eftersom appbutikerna är inofficiella använder de dock utgångna företagscertifikat som kan återkallas av Apple. Detta gör att apparna kraschar, och du måste installera om dem, men att installera en app för återkallelse eller rekommenderad VPN kommer att stoppa detta.

 1. Starta Safari -webbläsaren och välj en av appbutikerna nedan för att installera:
 • Panda Helper
 • TutuApp
 • Följ de länkade instruktionerna för att installera din appbutik
 • Öppna butiken på din enhet och sök efter Phoenix Jailbreak med den inbyggda sökfältet
 • Tryck på resultatet och tryck på Installera
 • Phoenix visas på startskärmen när installationen är klar
 • Öppna iOS -inställningar och tryck på Allmänt> Profiler
 • Tryck på Phoenix -profilen och tryck på Trust/Verify
 • Stäng inställningar och starta Phoenix på din enhet
 • Klicka på Förbered för Jailbreak och lämna din enhet ensam för att jailbreak ska slutföras.

Vanliga frågor

Alla senaste jailbreaks är föremål för frågor, och Phoenix är inget undantag. Här är svaren på de vanliga frågorna.

Kommer det att finnas en obunden jailbreak för iOS 9.3.5?

Nej. Eftersom den är en så gammal iOS -version utvecklas inga fler jailbreaks för den, och Phoenix är det enda valet du har. Det är halvt bundet, men det är ett pålitligt verktyg.

Måste jag använda min dator för att ladda ner Phoenix?

Nej. Genom att följa guiden ovan kan du enkelt installera jailbreak direkt på din enhet. Att använda en tredjepartsappbutik är det säkraste sättet att jailbreaka din enhet, men det är inte utan problem. Eftersom appbutikerna är inofficiella och byggda med utgångna företagscertifikat kan du förvänta dig att Apple återkallar dem, vilket gör att allt kraschar. Du kan dock installera en app för återkallelse eller VPN för att förhindra att detta händer.

Hur tar jag bort Phoenix Jailbreak?

Du behöver inte eftersom det är ett halvt obundet jailbreak-starta bara om din enhet och jailbreak slutar fungera. Men du kan enkelt ta bort det helt från din enhet – öppna Cydia och radera allt du installerat manuellt, starta om enheten och Phoenix är borta.

Varför kan inte Phoenix installeras på nyare firmware?

Eftersom det utvecklades enbart för äldre 32-bitars enheter som kör iOS 9.3.5-9.3.6 och utvecklarna inte kommer att göra det tillgängligt för någon nyare firmware. Det finns gott om andra verktyg för nyare firmware, till exempel Unc0ver eller Checkra1n. Du måste vara medveten om att Phoenix kan upptäckas som skadlig kod på din enhet – var säker på att den är säker att använda och inte innehåller skadlig kod, virus eller något annat som kan skada din enhet.

Jag får ett “Phoenix Jailbreak kunde inte installeras just nu” felmeddelande

Detta är vanligt när du installerar tredjelands -app -butiker och sedan försöker installera jailbreak. Du har två alternativ – vänta en stund och försök igen eller välj en annan appbutik.

Är Phoenix webbplats farlig?

Nej. Det är troligtvis för att du använder Chrome för att ladda ner jailbreaken, och Chrome kommer att ge detta meddelande för praktiskt taget alla nedladdningar av programvara. Det är inte farligt och har testats och godkänts som säkert.

Är Phoenix säkert?

Ja. Eftersom det är halvt bundet gör det inga permanenta ändringar i din enhet. När din iPhone eller iPad har startats om inaktiveras jailbreak. Vi testade det också och hittade inget som kan skada din enhet.

Var kan jag få den senaste versionen av Phoenix?

Genom att installera den via en tredjepartsappbutik är du säker på att du alltid får den mest uppdaterade versionen.

Prova Phoenix Jailbreak på din enhet idag-om du kör iOS 9.3.5-9.3.6 är det den enda jailbreak du kan installera.

0 Shares