Hur man laddar Apple TV Remote & amp; Kontrollera batterinivån

0 Shares

Apple TV är en strömningsenhet med tillräckligt med funktioner och anpassningsalternativ. Apple TV -fjärrkontrollen är den bästa följeslagaren som levereras med Apple TV -lådor för att styra Apple TV -funktioner. Fjärrkontrollen skiljer sig från en generation till en annan. Den senaste versionen av Apple TV (4: e och 5: e generationen) släpptes med Siri -stöd. Vanligtvis kom den tidigare generationens fjärrkontroller med ett runt litium 3V myntbatteri, och du behöver inte ladda dem. Men den senaste Apple TV Siri -fjärrkontrollen drivs inte av några myntbatterier, istället ersattes den med ett laddningsbart batteri inuti. Du kan enkelt ladda din Apple TV -fjärrkontroll när batteriprocenten är låg med någon blixtkabel som du har för någon av dina Apple -enheter.

Den nya Siri-fjärrkontrollen är aktiverad med sensor-pekplatta för att styra dina TV-funktioner och spela spel på Apple TV. Dessutom har den en mikrofon för att söka efter och få tillgång till Apple TV -innehåll med din röst.

Hur kontrollerar jag batteriet på Apple TV -fjärrkontrollen?

Det finns ingen display som visar eller anger batterinivå eller livslängd på en Apple TV -fjärrkontroll. Så det enda sättet är att du måste kontrollera batterinivån manuellt med hjälp av Apple TV -inställningarna.

#1: Starta först Apple TV och se till att önskad fjärrkontroll är ihopparad med din Apple TV. Om du är en ny användare, se hur du parar ihop Apple TV -fjärrkontrollen.

#2: Gå till startskärmen för Apple TV, navigera till inställningar appen och öppna den.

#3: Rulla ner inställningsmenyn till Fjärrkontroll och enheter alternativet och välj det.

#4: Välj på skärmen Fjärrkontroll och enheter Blåtand alternativ.

#5: Välj nu Avlägsen alternativ, här kan du få all din fjärrinformation inklusive Batterinivå (Procentsats).

Hur laddar jag Apple TV -fjärrkontrollen?

För att ladda Siri -fjärrkontrollen måste du använda Lightning till USB -kabel. Du kan antingen använda kabeln som följde med Apple TV -enheten eller din iPhone / iPad.

#1: För att ladda din Apple TV -fjärrkontroll, anslut först ena änden av USB -kabeln till Blixtport på undersidan av fjärrkontrollen.

#2: Anslut den andra änden av kabeln till USB -strömadapter eller USB uttag på en Mac -dator / bärbar dator.

#3: Du kan komma åt fjärrkontrollen medan du laddar. Nu kan du gå till menyn Fjärrkontroll och enheter för att kontrollera batterinivån.

För att avsluta

Apple TV -fjärrkontrollen tar upp till två och en halv timme att bli fulladdad. När din fjärrkontroll behöver laddas visas ett varningsmeddelande på din TV. Du måste ladda Siri -fjärrkontrollen ofta om du använder den för spel. Med detta kan du effektivt öka batteritiden på en Apple TV -fjärrkontroll. I stället för Apple TV Siri -fjärrkontroll kan du använda Apple TV -fjärrappen på iOS -enheterna för att utföra Apple TV -funktioner. Om din Apple TV-fjärrkontroll inte laddas kan den behöva repareras, och därför rekommenderas det alltid att använda en Apple-certifierad kabel för att ladda fjärrkontrollen.

Kommentera nedan dina frågor och feedback om inlägget i kommentarerna nedan. Följ vår Facebook och Twitter står för mer relaterade tekniska uppdateringar.

0 Shares