Hur man laddar ner GetAPK -appen

0 Shares

Android-användare har aldrig haft så mycket val som iOS-användare för innehåll från tredje part, och om de ville ha något annorlunda skulle de behöva gå den riskfyllda vägen att rota sina enheter. Under årens lopp har många alternativa iOS -butiker dykt upp, mestadels som ett resultat av att jailbreaking saktar ner, vilket ger iOS -användare ännu fler val av appbutiker. Nu äntligen har Android -användare ett eget alternativ, och det är en av de bästa alternativa Android -appbutikerna i världen. Det kallas GetAPK -app, och det är det free att använda. Med massor av inofficiella appar, spel och mer behöver du inte rota din enhet för att använda den – här är allt du behöver veta.

Hur man laddar ner GetAPK på Android

Eftersom GetAPK inte är en officiell butik är nedladdning av den lite mer involverad än att bara gå till den officiella Play -butiken. Istället måste du installera APK -filen manuellt på din Android -enhet – det är inte svårt att göra, följ bara dessa steg:

 1. Gå till Android -inställningarna och tryck sedan på Säkerhet eller sekretess
 2. Använd reglaget bredvid alternativet Tillåt från okända källor för att aktivera det och stänga Inställningar
 3. Öppna din webbläsare och gå till den länkade GetAPK webbplats
 4. Tryck på APK -filen för att ladda ner den
 5. Öppna Nedladdningar på din enhet
 6. Dubbelklicka på filen och följ alla instruktioner på skärmen för att installera den
 7. När du ser GetAPK på enhetens startskärm är installationen klar

Hur man använder GetAPK

GetAPK är lika lätt att använda som den officiella appbutiken:

 1. Öppna GetAPK från startskärmen
 2. Välj en av kategorierna och tryck på den
 3. Klicka på vilken app eller ett spel du vill ladda ner – det finns en sökfält för att göra saker enklare
 4. Klicka på GET bredvid din app eller spel
 5. Vänta – du kommer att se det på startskärmen när installationen är klar.

GetAPK -funktioner

GetAPK är ett mycket populärt alternativ till den officiella Play Store och erbjuder en annan typ av appbutikupplevelse. Här hittar du massor av inofficiella appar och spel, många av dem modifierade med nya funktioner. Det finns också gott om fullt utrustade emulatorappar, skärminspelare, streamingappar och mycket mer. Med allt detta får du också dessa häftiga funktioner:

 • Inga fler geografiska begränsningar -Ingen av apparna eller spelen i GetAPK har några geografiska begränsningar, vilket innebär att vem som helst kan använda vad som helst, oavsett var de befinner sig eller vilka begränsningar som gäller för deras regioner/länder.
 • AnvändareVänlig – GetAPK är lika lätt att navigera som den officiella butiken och erbjuder allt innehåll i lättanvända kategorier, till exempel trendappar, senaste appar, toppappar, modifierade spel, tweakade appar, lappade appar och mer, så att du kan hitta vad du vill med minsta möjliga krångel
 • Annons-Free – ingen av de irriterande popup -annonserna och inga undersökningar innan du laddar ner ditt innehåll – installera bara GetAPK, tryck och ladda ner vad du vill
 • Helt och hållet Free – inga dolda avgifter allt är helt free att använda
 • Aktuell – frekventa uppdateringar åtgärdar eventuella problem som uppstår, ger bättre säkerhet, lägger till förbättringar i appbutiken och lägger till mer innehåll regelbundet
 • Snabba nedladdningar- njut av de snabbaste nedladdningarna, snabbare än de flesta, inklusive den officiella Play Store.
 • Säker – GetAPK är mycket säker att använda, med SLL -kryptering och regelbundna uppdateringar. Varje app är virus- och exploit-kontrollerad innan den släpps in i butiken-alla som misslyckas kommer inte att släppas in.

Vilka mobila plattformar stöder GetAPK?

GetAPK fungerar bara på Android. Utvecklarna valde att ge Android -användare en egen egen butik eftersom de inte hade så mycket val som iOS -användare. De har inga planer på att göra GetAPK tillgängligt för iOS -användare eller någon annan mobil plattform.

Hur är det med min PC eller Mac?

Du kan installera GetAPK på din stationära dator med en enkel lösning. App Store stöder inte officiellt skrivbord, men genom att använda en Android -emulator kan du enkelt installera den på din PC eller Mac -dator. Vi rekommenderar att du använder Nox Player eller BlueStacks, två mycket pålitliga, kraftfulla och free Android -emulatorer för stationär användning.

Vad sägs om att rota min enhet?

Nej, du behöver inte. GetAPK är utformat för att fungera lika bra på rotade och icke-rotade enheter. Om du väljer att inte rota har din enhet ett extra lager av säkerhet och, om din enhet omfattas av garanti, kan den inte ogiltigförklaras.

GetAPK är ett fantastiskt alternativ till den officiella Android -appbutiken och erbjuder allt du inte officiellt kan få. Det finns massor av modifierade spel, tweakade appar, emulatorer och massor av annat innehåll, i stort sett något som passar alla smaker. Dess free; du behöver inte rota din enhet, så fortsätt och ladda ner den idag – du kommer inte ångra dig, och du kan aldrig gå tillbaka till den officiella appbutiken.

0 Shares